Win een dag vol luxe bij Queens Club Tennis 2024

Ben je klaar om te genieten van de beste tenniservaring die je je kunt voorstellen? Doe mee aan het Queens Club Tennis 2024, waar je de wereldtoppers in actie kunt zien, waaronder de regerend kampioen Carlos Alcaraz, Holger Rune en Andy Murray. We zijn verheugd om jou en een vriend de kans te bieden om een onvergetelijke dag vol luxe te winnen, compleet met premium tickets, exclusieve gastvrijheid en onberispelijke service. Maak je klaar om als royalty behandeld te worden bij het Queens Club Tennis 2024!

Niet alleen krijg je de mogelijkheid om de spannende wedstrijden op Centre Court bij te wonen, maar je hebt ook toegang tot de exclusieve Roof Garden, waar je kunt genieten van een heerlijke driegangenlunch, afternoon tea en onbeperkte drankjes voor jou en je gast. Vanaf het moment dat je arriveert, dompel je jezelf onder in 5-sterrenluxe en word je omringd door de opwinding van een van de meest prestigieuze grasbanentoernooien ter wereld.

– Centre Court ‘East Stand’ hele dag tickets: Onze premium tickets bieden je de beste zitplaatsen in het stadion, met bredere stoelen, voldoende beenruimte en extra bekleding voor superieur comfort. Leun achterover, ontspan en geniet van alle actie op de baan.
– Exclusieve toegang tot de bekroonde Roof Garden: Dompel jezelf onder in luxe terwijl je geniet van de state-of-the-art faciliteiten van de Roof Garden, een gerenommeerde eet- en entertainmentruimte. Geniet van een heerlijke driegangenlunch vergezeld van afternoon tea en bevredig je dorst met een selectie bieren en wijnen die zelfbediening zijn. Gedurende de dag zorgt ons attente personeel ervoor dat je glas nooit leeg is.
– Gastpassepartouts voor het buitenterras: Neem een pauze van de spannende wedstrijden en stap op het buitenterras, waar je een glimp kunt opvangen van de spelers die trainen op de banen eronder. Geniet van de zon en laat je meeslepen door de levendige sfeer om je heen.

In tegenstelling tot andere promoties wordt deze loterij uitsluitend aangeboden door Tennishead magazine. Dit betekent dat er geen andere partners bij betrokken zijn en we geen kosten hebben gespaard om je deze ongelooflijke kans te bieden. Als blijk van waardering ontvangt elke deelnemer aan de loterij een gratis digitale kopie van het huidige nummer van Tennishead magazine, ter waarde van £8,50 / $10. Je ontvangt dit magazine direct na het indienen van je inschrijving, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste tennisnieuws en inzichten.

Mis deze kans niet om te genieten van het toppunt van tennisluxe. Doe nu mee aan onze gratis loterij en je zou jezelf kunnen vinden op Centre Court, omringd door de beste voorzieningen en getuige zijn van de geschiedenis die wordt gemaakt. Doe met ons mee bij het Queens Club Tennis 2024 en bereid je voor op een onvergetelijke dag vol tennis van wereldklasse en ongeëvenaarde verwennerij.

Products You May Like

Articles You May Like

Novak Djokovic bekritiseert gedrag van supporters tijdens Davis Cup-wedstrijd tegen Groot-Brittannië
Het Verhitte Debat tussen Nick Kyrgios en Boris Becker
Grote verrassing op het World Padel Tour Mexico Open
Andrey Rublev: Een Opmerkelijk Jaar Vol Successen en Uitdagingen
Teleurstelling voor Alayeto-zusjes in World Padel Tour Mexico Open