DMCA / Copyrights Disclaimer

DMCA / Copyrights Disclaimer

 

Conform Sectie 107 van de Copyright Act 1976, wordt er rekening gehouden met “redelijk gebruik” van auteursrechtelijk beschermd materiaal voor doeleinden zoals kritiek, commentaar, nieuwsverslaggeving, onderwijs en onderzoek. Dit gebruik is wettelijk toegestaan en zou anders als een inbreuk worden beschouwd.

Onze website verzamelt en deelt inhoud van diverse bronnen puur voor informatiedoeleinden. We streven ernaar om op geen enkele wijze inbreuk te maken op de rechten van auteursrechthouders of betrokken entiteiten.

De content die we delen valt onder de Fair Use Copyright Law 107. Dit omvat foto’s, media en artikelen, die allemaal het eigendom zijn van hun originele auteursrechthouders.

Afbeeldingen op onze site zijn eigendom van hun respectievelijke auteursrechthouders. We streven ernaar om de juiste erkenning te geven waar dit mogelijk is. Echter, door beeldbewerkingen kan de oorsprong van sommige afbeeldingen onbekend zijn. In gevallen waar de oorsprong bekend is, geven we de juiste credits.

Video’s op onze site zijn ingebed van Youtube.com en behoren toe aan hun respectievelijke auteursrechthouders. We hosten of bewaren geen video’s op onze servers. Rechterlijke uitspraken hebben bepaald dat het insluiten van auteursrechtelijk beschermde video’s geen inbreuk maakt op het auteursrecht, zelfs niet als de bronvideo zonder toestemming is geüpload. Desondanks zullen we op verzoek van de auteursrechthouder elke video verwijderen.

Nieuwsberichten en artikelen zijn eigendom van hun respectievelijke auteurs. Waar mogelijk vermelden we de bron of geven we de juiste erkenning op dezelfde pagina.

Audio- en videobestanden op onze site zijn uitsluitend bedoeld voor luister- en kijkdoeleinden. Het is niet toegestaan deze bestanden te downloaden. Ze zijn eigendom van hun respectievelijke auteursrechthouders. Mocht u van mening zijn dat bepaalde content op onze site in strijd is met de regels van redelijk gebruik of andere auteursrechtelijke bepalingen, neem dan contact met ons op via onze contactpagina. We zullen dan snel actie ondernemen om de betreffende content te verwijderen.