Spanning stijgt in de halve finales van het Europees Jeugdkampioenschap Padel

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

De Europese Juniorenkampioenschappen Padel hebben de halve finales bereikt en de competitie wordt steeds intenser. Frankrijk, dat in de kwartfinales Italië met 3-0 versloeg, heeft een plekje in de halve finales veiliggesteld. Ze zullen het opnemen tegen Zweden, dat Nederland domineerde om hun plaats te verzekeren. Het Franse team begon sterk met overtuigende overwinningen in de categorieën onder-14, onder-16 en onder-18.

Spanje en België klaar voor de strijd

Aan de andere kant van het schema zal Spanje het opnemen tegen België na hun indrukwekkende optreden tegen Estland. Het Spaanse team gaf slechts vier games toe om hun plek in de halve finales veilig te stellen.

In het vrouwentoernooi waren er enkele verrassingen, zoals Zweden, een van de favorieten, die werd uitgeschakeld door Portugal in een spannende wedstrijd van 2-1. De beslissende overwinning voor Portugal kwam in de U18-categorie, waardoor ze zich plaatsten voor de halve finales. Italië behaalde aan de andere kant van het schema een plek in de halve finales door Nederland te verslaan.

De regerend kampioenen Spanje lieten ook een sterke prestatie zien door België met 3-0 te verslaan en zullen het opnemen tegen Frankrijk in de halve finales. Frankrijk, dat ook met 3-0 van Estland won, zal proberen hun succes voort te zetten in de halve finales.

Spanning stijgt

Naarmate de Europese Juniorenkampioenschappen Padel vorderen, wordt de competitie intenser met elke wedstrijd. De vraag die bij iedereen opkomt is of Frankrijk een plek in de finales kan veiligstellen voor zowel de jongens als de meisjes. Met sterke prestaties van zowel de Franse jongensteams als meisjes teams, zien ze er zeker uit als sterke kanshebbers. Ze zullen echter te maken krijgen met zware concurrentie van Spanje, Portugal, Italië, België en Zweden. De halve finales beloven spannende wedstrijden te worden en fans wachten vol spanning op de resultaten. Blijf op de hoogte voor meer actie van het Europees Jeugdkampioenschap Padel.