Carlos Alcaraz onthult resultaten van MRI-scan na blessure in Rio

ATP, Carlos Alcaraz, Tennis Nieuws

Products You May Like

Carlos Alcaraz heeft de resultaten van de MRI-scan van zijn enkel onthuld, nadat de Spanjaard gedwongen was zich terug te trekken uit zijn wedstrijd in Rio de Janeiro na slechts twee games. Alcaraz speelde tegen de Braziliaanse wildcard Thiago Monteiro in de Braziliaanse hoofdstad op dinsdag, waar hij zijn enkel verzwikte in slechts de tweede punt van de wedstrijd en vervolgens met pensioen ging.

Er waren veel zorgen voor fans van de nummer 2 van de wereld, die bezorgd waren dat hij zijn Indian Wells-titel volgende maand niet zou kunnen verdedigen. Alcaraz lijkt die zorgen echter weg te nemen en bevestigt dat hij op tijd klaar moet zijn voor zowel Indian Wells als de Netflix-tentoonstellingswedstrijd met Rafael Nadal in Las Vegas.

“Ik heb zojuist een MRI-scan van mijn enkel gehad na de blessure van gisteren, en ik heb een graad 2 laterale verstuiking die me een paar dagen aan de kant zal houden,” zei Alcaraz op sociale media. “Tot ziens in Las Vegas en Indian Wells!” De tentoonstelling met Nadal vindt plaats op zondag 3 maart, waarna Alcaraz naar de Californische woestijn gaat voor het begin van de Sunshine Double in Indian Wells.

Gelukkig lijkt het erop dat de enkelblessure erger leek dan het in werkelijkheid was voor Carlos Alcaraz. Het seizoen is tot nu toe een beetje op en neer geweest voor Alcaraz, die waarschijnlijk teleurgesteld zal zijn in zijn resultaten tot nu toe in relatieve termen na zoveel indruk gemaakt te hebben in de afgelopen paar jaar. De Wimbledon-kampioen zal echter waarschijnlijk een extra motivatie hebben in Indian Wells als verdedigend kampioen, zeker met Jannik Sinner die in de ATP-ranking dicht op zijn hielen zit.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray worstelt in het grasseizoen
Bianca Andreescu: Een reis van Mentale Strijd naar Succes
Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships
De discussie over P2 in de wereld van Padel
Carlos Alcaraz: Een opkomende tennisster