Carlos Alcaraz bereikt kwartfinales van Miami Open

ATP, Carlos Alcaraz, Tennis Nieuws

Products You May Like

Carlos Alcaraz heeft zijn winnende reeks bij de sunshine double voortgezet, hij is doorgedrongen tot de kwartfinales van de Miami Open voor het derde opeenvolgende jaar. Alcaraz versloeg de als 23e geplaatste Lorenzo Musetti met 6-3 6-3, waardoor zijn winnende reeks werd verlengd tot negen wedstrijden en hij een stap dichter bij het behalen van de sunshine double kwam.

De Spanjaard heeft dit jaar tot nu toe nog geen set verloren in Miami en lijkt echt te genieten van zijn tijd in Florida. Hij zei: “Ik probeerde mijn spel te spelen, agressief te spelen met mijn slagen, naar het net te gaan, dropshots te spelen, mijn stijl. Ik denk dat ik het behoorlijk goed heb gedaan en ben echt blij met mijn prestatie.” Alcaraz voegde eraan toe: “Ik weet niet of dit het beste spel is dat ik speel, maar zonder twijfel is het het beste gevoel. Ik voel me geweldig op de baan. Ik beweeg goed, ben niet geblesseerd en denk niet meer aan de enkelblessure. Ik denk dat dit het beste gevoel is sinds afgelopen zomer.”

Alcaraz zal morgen in de kwartfinale in Miami tegen Grigor Dimitrov spelen, die eigenlijk de meest recente overwinning heeft in hun onderlinge duels. De Wimbledon-kampioen gaf toe dat hij op zijn best zal moeten zijn om de Bulgaar te verslaan en zei: “Ik weet dat hij [Dimitrov] een zeer getalenteerde speler is, een zeer taaie. Hier op de baan voel ik dat de slice veel moeilijkheden kan veroorzaken voor mij. Dat weet ik.” Alcaraz heeft zijn meest recente ontmoeting met Grigor Dimitrov vorig jaar in Shanghai verloren, maar de nummer 2 van de wereld zal de grote favoriet zijn wanneer ze morgen in Miami tegenover elkaar staan.

Products You May Like

Articles You May Like

De beste high-end padelrackets voor expertspelers
Alex de Minaur Verslaat Rafael Nadal en Maakt Tennisgeschiedenis
Mikael Ymer maakt een U-bocht en keert terug naar professioneel tennis na schorsing
Spanning stijgt voor de Queen’s Club Kampioenschappen 2024
Spannende samenwerking: Lorena Rufo en Beatriz Caldera bundelen hun krachten voor het Padel-seizoen