Yohan Menzoyan: Van Haarstylist tot Padel Influencer

Interviews, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Padelclubs

Het verhaal van Yohan Menzoyan is er een van onverwachte wendingen. Oorspronkelijk opgeleid als haarstylist, voelde hij zich aangetrokken tot de wereld van content-creatie en werd hij een influencer. In een recent interview met Alice de Caunes deelde Menzoyan zijn reis en zijn nieuw gevonden passie voor padel, een sport die zijn hart heeft veroverd.

Menzoyan wist altijd al dat hij een carrière in de haarstyling wilde nastreven, zelfs als kind knipte hij de pony van zijn moeder. Maar zijn interesse in content-creatie en de aantrekkingskracht van het interactie hebben met een publiek bracht hem op een ander pad. Hij ontdekte de wereld van invloed en begon content te creëren, waarbij hij snel abonnees vergaarde.

Het was echter pas toen hij padel ontdekte dat hij echt zijn roeping vond. “Het is nu een jaar geleden sinds ik begon te spelen met vrienden, en ik kan er gewoon niet van wegkomen”, deelde Menzoyan. “Padel is super verslavend. Ik denk dat iedereen het erover eens is dat het een verslavende sport is.” Met zijn kenmerkende enthousiasme uitte hij zijn vreugde en passie voor het spel.

Door zijn interesse in sport, haar en invloed te combineren, is Menzoyan begonnen aan een nieuw avontuur – het documenteren van zijn padel-reis door middel van content creatie. “Uiteindelijk hangt het af van welke content we nodig hebben. Over het algemeen gebeurt het op gevoel,” legde Menzoyan uit. “Ik heb een idee dat plotseling bij me opkomt. Ik neem de tijd om het op te schrijven, ik film het en bewerk het. Het is echt het plezier dat op de eerste plaats komt.”

Met zijn uitgebreide opnames van padeltoernooien is Menzoyan van plan een video te maken die de sport introduceert aan zowel spelers als mensen die nieuwsgierig zijn om het eens te proberen. De video zal worden gedeeld op verschillende platforms, zoals Instagram, YouTube en TikTok. De unieke perspectieven van Menzoyan, gevormd door zijn achtergrond in haarstyling, voegen een verfrissende twist toe aan zijn content creatie.

Terugkijkend op zijn jaarlange reis met padel, kon Menzoyan niet anders dan zijn bewondering voor de sport uiten. “Het is erg compleet. Ik heb nooit echt racketsporten gespeeld. Uiteindelijk ontdekte ik padel en ik had er enorm veel plezier in,” riep hij uit. Padel biedt een unieke combinatie van fysieke kracht, strategie en teamwork die Menzoyan heeft weten te boeien.

Menzoyan is niet alleen enthousiast over zijn persoonlijke reis, maar ook een fervent fan van de Cupra Padel-Point Tour 2023. Hij nam deel aan de 13e datum van de tour in Beausoleil. De tour neemt spelers mee naar verschillende locaties, waarbij verschillende terreinen en levendige sferen worden getoond. Van groen tot blauw en zelfs rood gras, de tour biedt een werkelijk diverse en spannende ervaring voor zowel spelers als toeschouwers.

Menzoyan was zeer te spreken over het evenement en benadrukte de warmte en kameraadschap van het team. “We ontmoeten veel verschillende mensen, spelen met professionals en wonen zelfs demonstratiewedstrijden bij,” deelde hij. De Cupra Padel-Point Tour biedt ook entertainment voor kinderen en kansen om prijzen te winnen, waardoor het een werkelijk onvergetelijke ervaring is voor alle deelnemers.

Yohan Menzoyan’s reis van haarstyling naar content creatie en zijn daaropvolgende liefdesaffaire met padel illustreren de schoonheid van onverwachte paden. Zijn unieke perspectief, beïnvloed door zijn achtergrond, voegt diepgang toe aan zijn content creatie en brengt een frisse kijk op de padelgemeenschap. Terwijl Menzoyan zijn passie voor de sport blijft verkennen en delen, dient zijn verhaal als inspiratie voor anderen om hun eigen unieke paden te omarmen en zich onder te dompelen in de vreugde van padel.

Products You May Like

Articles You May Like

Carlos Alcaraz streeft naar Olympische Spelen in Tokio 2024
De mentale benadering van Padel: snelheid versus strategie
Partnership Success in Professional Padel: Lamperti and Jimenez Shine in Lombardy
Onzekerheid rondom partnerschappen in het professionele padelcircuit
Miguel Lamperti en Jose Jimenez ondergaan kwalificatieronde in Premier Padel Milano