Wheelchair Padel Tour op de prachtige Côte d’Azur

Padel Nieuws

Products You May Like

Het circuit padel-French armchair maakte onlangs een stop op de prachtige Côte d’Azur, georganiseerd door de club Handisport Antibes Mediterranean. De Riviera Wheelchair Padel Tour, geleid door Françoise Heyraud, toonde drie fasen van intense competitie, met spelers die streden bij TC Nice Giordan, US Cagnes/Mer en TC Antibes.

Een van de opvallende duo’s van het toernooi was Robin Ammerlaan uit Nederland en Nicolas Vanlerberghe, de nummer vier van Frankrijk. Dit dynamische duo nam niet alleen deel aan alle drie toernooien, maar kwam ook als winnaars uit de bus, waarmee ze hun dominantie op de banen bevestigden.

De finales bleken een heftig strijdtoneel te zijn, waar alleen de meest bekwame en strategische spelers overwinningen konden behalen. Ondanks hun beste inspanningen slaagden andere duo’s er niet in om de hiërarchie van Ammerlaan en Vanlerberghe te doorbreken.

Naarmate de maand juni nadert, kan de rolstoel padelgemeenschap uitkijken naar nog vier competities op komst, waaronder locaties zoals Île de Ré en Bordeaux. De Riviera Wheelchair Padel Tour bood een platform voor top spelers om hun vaardigheden te tonen en te strijden tegen enkele van de beste in de sport. Met winnaars zoals Robin Ammerlaan en Nicolas Vanlerberghe aan de leiding, was de competitie heftig en opwindend voor zowel spelers als toeschouwers.

Products You May Like

Articles You May Like

Rafael Nadal praat over zijn toekomst in de sport
Frans toernooi eindigt met gemengde resultaten voor de Franse delegatie
Rafael Nadal en Carlos Alcaraz teamen op voor de Olympische Spelen in Parijs
Rafael Nadal kiest ervoor Wimbledon over te slaan voor de Olympische Spelen in Parijs
Andy Murray geeft aan waar hij waarschijnlijk zijn carrière zal beëindigen