Voorbereiding van het Franse juniorenteam op de kwartfinale tegen Zweden in het WK Junioren 2023

Interviews, Padel Nieuws, Padel Toernooien

Yann Auradou, de coach van de jonge Franse spelers, bereidt zijn team vol enthousiasme voor op de aankomende kwartfinale tegen Zweden in het WK Junioren 2023. Refelecterend op hun prestaties tot nu toe, deelt Auradou zijn gedachten over de prestaties van het team en de uitdagingen die ze kunnen verwachten in de aankomende wedstrijd.

Trots op de prestaties van het Franse team

Met grote trots vermeldt Auradou dat het Franse team als eerste is geëindigd in hun groep, een opmerkelijke prestatie voor de junioren. Tegen alle verwachtingen in slaagde het team er zelfs in om Italië te verslaan, die als eerste waren geplaatst in het toernooi.

Uitblinkende spelers

Auradou is tevreden over de prestaties van Johan Peloux en Quentin Bernard, twee spelers die relatief onbekend waren op internationaal niveau maar zich hebben bewezen door geen enkele wedstrijd te verliezen. Hoewel Peloux en Bernard iedereen hebben verrast met hun uitzonderlijke prestaties, merkt Auradou op dat er meer verwachtingen waren van de u16-spelers, Yohan Boronad en Timéo Fonteny. Deze spelers moesten hun wedstrijden winnen om aan de gestelde verwachtingen te voldoen, en tot nu toe hebben ze dit succesvol gedaan.

Auradou geeft toe dat het u18-team tegen sterke tegenstanders heeft gestreden in iedere wedstrijd. Hij noemt de teleurstelling van een nipte nederlaag tegen België, waar ze met 6-5 leidden in de beslissende derde set. Desalniettemin heeft Auradou vertrouwen in de u18-spelers en moedigt hij hen aan om niet op te geven en hun indrukwekkende reis voort te zetten door Zweden in de kwartfinales te verslaan.

Onzekerheid rondom het u14-team en de uitdaging tegen Zweden

Auradou herinnert zich hun overwinning tegen Zweden in de vorige Europese Kampioenschappen van het vorig jaar en erkent dat de tegenstanders hun team mogelijk hebben gewijzigd. Hij wijst erop dat Zweden bekend staat om een sterk u18-team, maar dat hun u16- en u14-teams relatief zwakker worden beschouwd. Auradou merkt op dat er onzekerheid heerst rondom het u14-team, waardoor hun aankomende ontmoeting met Zweden onvoorspelbaar en mogelijk uitdagend is. Desondanks blijft de coach optimistisch over de wedstrijd en kijkt hij reikhalzend uit naar de geplande tijd.

Terwijl het Franse juniorenteam zich voorbereidt op hun kwartfinale tegen Zweden, reflecteert Auradou op hun indrukwekkende prestaties in de groepsfase en uit hij zijn vertrouwen in de vaardigheden van het team. Ongeacht de uitdagingen die ze kunnen tegenkomen, gelooft de coach dat ze met de toewijding en vaardigheden van zijn spelers een sterke kans hebben om hun winnende reeks voort te zetten en verder te komen in het toernooi. De opwinding groeit naarmate de langverwachte wedstrijd nadert, met zowel het Franse team als hun coach klaar om alles te geven op de dag zelf.

Products You May Like

Articles You May Like

Onzekerheid rondom partnerschappen in het professionele padelcircuit
FIP Rise of Bourg-en-Bresse: Een opmerkelijk padeltoernooi met een emotioneel verhaal
Hoe trainen als Bela: Padel-advies van Fernando Belasteguin
4PADEL Bordeaux breidt uit met twee nieuwe banen
Sergio Arribas: Een Verslaving aan Padel