Verhoog uw Padel-ervaring met Panoramische Tracks en Camera Systemen

Padel Nieuws

Products You May Like

Stel je de mogelijkheden voor van het hebben van twee panoramische padeltracks uitgerust met een camerasysteem in uw sportclub of privéwoning. Deze tweedehands installaties zijn momenteel beschikbaar voor de betaalbare prijs van €29.000.

Kenmerken van de Tracks

De tracks zijn geconstrueerd met hoogwaardige materialen, waaronder Mondo Supercourt FX-turf, 2 mm dik voorgalvaniseerd staal en 12 mm dik gehard glas voor duurzaamheid en veiligheid. Het vouwsysteem voegt een functioneel element toe aan deze tracks, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan elke accommodatie.

Een van de kenmerken van deze panoramische tracks is het geïntegreerde camerasysteem. Dit systeem maakt live uitzending van wedstrijden mogelijk via camera’s die zijn geïnstalleerd op de locatie, waardoor een verbeterde ervaring wordt geboden voor zowel spelers als toeschouwers.

Voordelen van Tweedehands Tracks

Hoewel het kopen van nieuwe padeltracks een grote investering kan zijn, bieden tweedehands tracks een kosteneffectief alternatief zonder in te leveren op kwaliteit. Deze goed onderhouden tracks behouden veel van hun oorspronkelijke waarde en functionaliteit, waardoor ze een praktische keuze zijn voor degenen die hun apparatuur willen upgraden.

De demontage van de baan staat gepland voor de week van 30 april, met verzendingen die beginnen op 5 mei. Dit gestroomlijnde proces zorgt ervoor dat de tracks gereed zijn voor snelle herinstallatie bij hun nieuwe eigenaar, waardoor de downtime wordt geminimaliseerd en een snelle integratie op de gewenste locatie mogelijk wordt gemaakt.

Of u nu een sportliefhebber, club-eigenaar of particulier bent die uw padel-ervaring naar een hoger niveau wil tillen, deze panoramische tracks met camerasystemen bieden een unieke mogelijkheid om uw accommodatie te verbeteren. Upgrade uw padel-ervaring vandaag nog met deze tweedehands panoramische tracks uitgerust met camera-systemen en mis deze kans niet om uw sportclub of privéwoning naar een hoger niveau te tillen met hoogwaardige, goed onderhouden installaties die uitzonderlijke waarde en functionaliteit bieden. Omarm de toekomst van padel met geïntegreerde camerasystemen en til uw wedstrijden naar een geheel nieuw niveau.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray worstelt in het grasseizoen
Rafael Nadal en Carlos Alcaraz teamen op voor de Olympische Spelen in Parijs
Emma Raducanu bereikt eerste kwartfinale op gras bij Nottingham Open
Kwartfinales van het Premier Padel P2-toernooi in Betclic Bordeaux
Emma Raducanu besluit de Olympische Spelen van Parijs over te slaan