Val d’Isère introduceert revolutionaire zelfdragende padelbaan op hoogste punt

Padel Nieuws, Padelclubs

Products You May Like

Begin juli hebben we jullie voorgesteld aan de twee populaire padelbanen op 1800 meter hoogte in Avoriaz, Haute-Savoie. Echter, er is een nieuwe concurrent opgestaan tijdens het zomerseizoen en heeft het hoogterecord in Frankrijk verbroken. Het resort Val d’Isère heeft in samenwerking met Slam Court een baanbrekende zelfdragende padelbaan ontwikkeld op een opmerkelijke hoogte van 1850 meter boven zeeniveau.

Revolutionair ontwerp

In tegenstelling tot traditionele padelbanen heeft deze innovatieve baan geen betonnen steunbalken nodig. Yann Halter, vertegenwoordiger van Slam Court, benadrukt de uniekheid van dit ontwerp. Volgens Halter is de baan bedoeld om gedemonteerd te worden tijdens het winterseizoen. Hierdoor is er minder bouwapparatuur nodig door het ontbreken van betonnen steunbalken. Daarnaast zijn er plastic tegels gebruikt in plaats van synthetisch gras om de verwijdering en installatie gemakkelijker te maken voor klanten.

De zelfdragende padelbaan van Val d’Isère belooft een speelervaring als geen ander. Het onconventionele ontwerp in combinatie met het adembenemende panoramische uitzicht zorgt voor een onvergetelijk spel voor degenen die bereid zijn te investeren. Toeristen die deze zomer het resort Isère bezoeken, hebben de mogelijkheid om zich onder te dompelen in deze buitengewone padelomgeving. Het is echter belangrijk op te merken dat luxe een prijs heeft, met een uurtarief van €12 per persoon.

Nieuw hoogterecord

Voorheen werd het hoogterecord voor padel in Frankrijk behouden door het resort Tignes, gelegen op een indrukwekkende hoogte van 2100 meter. Echter, de nieuwe baan van Val d’Isère op 1850 meter heeft tijdens het zomerseizoen officieel de titel overgenomen. Het resort heeft bewezen grenzen te verleggen en bezoekers uitzonderlijke ervaringen te bieden.

De introductie van de zelfdragende padelbaan van Val d’Isère heeft zonder twijfel de sport in Frankrijk gerevolutioneerd. Door het elimineren van betonnen steunbalken en het gebruik van plastic tegels, toont het resort zowel mobiliteit als milieubewustzijn. Het innovatieve ontwerp in combinatie met het indrukwekkende berglandschap biedt spelers een ongeëvenaarde padelervaring. Hoewel de kosten relatief hoog kunnen zijn, zal de gelegenheid om op deze buitengewone locatie te spelen padelliefhebbers van over de hele wereld zeker aantrekken. Val d’Isère heeft zijn status in de wereld van padel versterkt en een nieuwe standaard gezet voor toekomstige ontwikkelingen in de sport.

Products You May Like

Articles You May Like

Exciting Tennis Tournaments Around the Globe
The Impact of Extreme Heat on Padel Tournaments
Novak Djokovic spreekt over Wimbledon nederlaag
Paquito Navarro en Pablo Cardona: Een Nieuw Hoofdstuk in de Wereld van Padel
Journalist Daniel Riolo roept op tot aftreden van Didier Deschamps na nederlaag Frankrijk op Euro 2024