Vacature voor ervaren padelcoach bij Palatium Sport & Life

Padel Nieuws

Products You May Like

Palatium Sport & Life, een ultramodern sportcomplex gelegen in het hart van Champagne, is momenteel op zoek naar een ervaren padelcoach om zich bij hun team aan te sluiten.

Het complex heeft een uitstekende locatie in een bruisend commercieel gebied, naast prestigieuze buren zoals Décathlon en McArthurGlen Troyes. Met een breed scala aan faciliteiten, waaronder 10 indoor padelbanen, een padelacademie, beach tennisbanen, een sportschool, seminarieruimte, een padelwinkel, een bar en een restaurant, biedt Palatium de perfecte omgeving voor sportliefhebbers.

De gekozen kandidaat zal verantwoordelijk zijn voor het organiseren en leiden van de padelsectie van het complex, waaronder toernooien, cursussen en seminars, in samenwerking met de huidige coach Maxime. Bovendien zijn ze belast met het geven en begeleiden van zowel groeps- als individuele padellessen en dragen ze bij aan de groei van het competitiecentrum in samenwerking met de Diagonal Academy. De ideale kandidaat moet een professionele titel hebben, een sterke padelranglijst bezitten en eerdere leservaring in de sport hebben.

Werktijden en aanmelden

De functie zal zijn gevestigd bij Palatium Sport & Life in Lavau, met een vast contract van 35 uur per week dat gepland staat om te beginnen in september 2024. Geïnteresseerde kandidaten worden aangemoedigd om contact op te nemen met Didier De Amorin via e-mail op didierdeamorin@orange.fr.

De zoektocht naar een toegewijde en bekwame padelcoach bij Palatium Sport & Life biedt een unieke kans voor mensen die een impact willen maken in de wereld van sport.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray worstelt in het grasseizoen
Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships
De discussie over P2 in de wereld van Padel
Frans toernooi eindigt met gemengde resultaten voor de Franse delegatie
Maxi Sanchez en Sanyo Gutierrez zullen na de Rome Major uit elkaar gaan