UrbanPadel en Betsson France lanceren amateur padel circuit in Frankrijk

Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

UrbanPadel en Betsson France hebben onlangs hun samenwerking onthuld voor een nieuw amateur padel circuit bestaande uit niet-gesanctioneerde toernooien.

Dit innovatieve circuit zal zich uitstrekken over 10 verschillende stappen, die plaatsvinden op verschillende locaties in heel Frankrijk.

De toernooien zijn ontworpen om open te staan voor deelnemers van alle vaardigheidsniveaus, met als doel padel liefhebbers uit het hele land samen te brengen.

Beloningen en prijzen

Winnaars van elke fase zullen de kans krijgen om deel te nemen aan de grote finale, die gepland staat om gehouden te worden in Nice.

Toernooien

Het toernooi begint in Lille-Lezennes op 12 april, gevolgd door evenementen in Montpellier (26 april), Clermont-Ferrand (3 mei), Le Mans (17 mei) en Nantes-Carquefou (24 mei).

Product testen en prijzen

Andros zal product test sessies organiseren voor hun gespecialiseerde Andros Sport assortiment, speciaal ontwikkeld voor atleten, inclusief degenen die padel spelen. Head zal ook product test sessies organiseren en prijzen aanbieden zoals rackets, shirts en schoenen.

Ultieme prijs

De kampioenen zullen worden gevierd als lokale helden voor een heel jaar, met hun foto’s prominent tentoongesteld in UrbanPadel centra. De uiteindelijke prijs wacht op de winnaars van de grote finale in Nice.

Meer informatie

De openingsfase van de Betsson Padel Tour vindt plaats op 12 april in het historische UrbanPadel centrum in Lille-Lezennes. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in deelname of meer informatie willen over de toernooiserie, bezoek de UrbanPadel website voor registratie details en aanvullende informatie. Maak je klaar om je padel vaardigheden te laten zien en deel uit te maken van dit spannende nieuwe circuit voor liefhebbers in heel Frankrijk.

Products You May Like

Articles You May Like

Fernando Belasteguin Op Weg Naar Mogelijke Overwinning in Gironde P2 Toernooi
Jack Draper: Ambities en Toekomst in Tennis
Belangrijke bewegingen in de FIP-ranglijsten
Emma Raducanu bereikt eerste kwartfinale op gras bij Nottingham Open
Andy Murray geeft aan waar hij waarschijnlijk zijn carrière zal beëindigen