UrbanPadel: Ambitieuze Uitbreidingsplannen in Frankrijk

Padel Nieuws

Products You May Like

UrbanPadel, een toonaangevende padelgroep in Frankrijk, boekt aanzienlijke vooruitgang om zijn positie als mede-leider in de branche te versterken. Met een robuust plan op zijn plaats, is de groep van plan om tegen september 2024 ongeveer vijftig nieuwe banen in het hele land te openen. Deze ambitieuze uitbreiding omvat de ontwikkeling van bestaande locaties en de vestiging van nieuwe centra in verschillende steden.

Een van de belangrijkste hoogtepunten van het uitbreidingsplan van UrbanPadel is de opening van nieuwe centra in verschillende regio’s van Frankrijk. Van Bondues bij Lille tot Dardilly bij Lyon, en Villeneuve-Loubet dicht bij Nice, zijn deze centra strategisch geplaatst om een breed scala aan padelliefhebbers te bedienen.

Naast het openen van nieuwe centra, richt UrbanPadel zich ook op het verbeteren van zijn bestaande structuren. Door nieuwe tracks toe te voegen aan faciliteiten in Vern-sur-Seiche en Castelnau-le-Lez, streeft de groep ernaar meer mogelijkheden te bieden voor spelers om deel te nemen aan de sport.

UrbanPadel breidt niet alleen zijn fysieke aanwezigheid uit, maar ook zijn team. De groep werft actief bij vijf van zijn complexen en nodigt geïnteresseerde personen uit om hun CV’s in te dienen voor overweging. Bovendien heeft UrbanPadel samenwerkingsverbanden gesloten met Betsson en Andros om de ontwikkeling en exploitatie van zijn centra te ondersteunen.

De activiteit in UrbanPadel-centra bruist van opwinding, aangezien de groep belangrijke toernooien en evenementen gedurende het hele jaar organiseert. Van regionale kampioenschappen tot intensieve cursussen tijdens schoolvakanties, er is een breed scala aan activiteiten voor spelers om aan deel te nemen.

De uitbreidingsplannen van UrbanPadel zijn een strategisch initiatief gericht om zijn positie als leider in de padelindustrie in Frankrijk te versterken. Met een sterke focus op innovatie, groei, betrokkenheid bij de gemeenschap en samenwerkingsverbanden, bereidt de groep zich voor op succes in het competitieve landschap van padel. UrbanPadel blijft grenzen verleggen en nieuwe kansen verkennen, en het is duidelijk dat de groep vastbesloten is om verder en sneller te gaan in de wereld van padel.

Products You May Like

Articles You May Like

Frans duo Guichard en Blanqué vechten moedig maar vallen kort in de Betclic Bordeaux Premier Padel P2
Maak een “par 4” op een lob in Padel: een zeldzame beweging
Information about P2 Padel Tournaments
Alix Collombon eindigt de “Franse dag” in Bordeaux Premier Padel P2
De comeback van Marta Marrero met Aranzazu Osoro