Update van de niveautabel van padel 2024

Padel Nieuws

Products You May Like

Hier is de update van de niveautabel van padel voor 2024, in samenwerking tussen Padel Magazine en PadelXP.com. Het nieuwe kenmerk voor 2024 ligt in het feit dat spelersniveaus nu rechtstreeks zijn gekoppeld aan prestaties in officiële competities (toernooien).

Voor gerangschikte spelers die twaalf toernooien in een jaar hebben gespeeld, wordt het niveau bepaald door de ranglijst (nationale ranglijst), maar ook door de gemiddelde punten die per toernooi zijn behaald en zelfs de gemiddelde ranglijsten die zijn behaald in toernooien. Voor spelers die minder dan 12 toernooien in een jaar hebben gespeeld, wordt hun niveau berekend op basis van het gemiddelde aantal punten dat per toernooi is gewonnen.

Als je niveau 5 bent, kondig dan ”niveau 5 gevalideerd” aan in partnerzoekopdrachten. Als je niveau 6 bent, kondig dan ”niveau 6 gevalideerd” aan. Als je onzeker bent over je niveau omdat je niet genoeg competitief hebt gespeeld om aan de criteria voor een niveau te voldoen, kondig dan ”geschat niveau 4-5” aan tussen 4 en 5, en ”geschat niveau 5-6” tussen 5 en 6.

Hier is de update van de niveautabel voor 2024. In februari 2024 waren er in Frankrijk 6.767 gerangschikte spelers en 45.645 gerangschikte spelers.

… (Rest van de vertaling volgt)

Products You May Like

Articles You May Like

Emma Raducanu Calls for Action on Ball Changes as She Returns to the Matchcourt
Kwartfinales van het Premier Padel P2-toernooi in Betclic Bordeaux
Rafael Nadal en Carlos Alcaraz teamen op voor de Olympische Spelen in Parijs
Player Absenteeism at Betclic Bordeaux Premier Padel P2 Tournament
Frans toernooi eindigt met gemengde resultaten voor de Franse delegatie