Uniek liefdadigheidsevenement in het Civitas Metropolitano

Padel Internationaal, Padel Nieuws

Juanfran, die vroeger als rechtsback speelde voor zowel Atletico Madrid als het Spaanse nationale team, keert speciaal terug naar het Civitas Metropolitano. In plaats van voetbalschoenen zal hij echter een padel racket hanteren. Dit toont zijn passie voor de sport en zijn toewijding om goede doelen te ondersteunen. Samen met Lucas Campagnolo, een getalenteerde padelspeler uit Brazilië, zal Juanfran van dit evenement een onvergetelijke gebeurtenis maken.

“Play2Help”: strijd tegen kinderkanker

Het liefdadigheidsevenement, toepasselijk genaamd “Play2Help”, richt zich op de strijd tegen kinderkanker. De organisatoren streven ernaar om aanzienlijke fondsen te werven voor onderzoek en steun te bieden aan stichtingen die zich inzetten voor de bestrijding van deze verwoestende ziekte. Hoewel de namen van de voormalige voetballers, influencers en beroemdheden die deelnemen aan het evenement nog niet zijn onthuld, zal hun betrokkenheid ongetwijfeld aandacht trekken en extra steun genereren voor de zaak.

Op zaterdag 9 september zal het Civitas Metropolitano-stadion getuige zijn van een historisch moment, waarbij padel centraal staat. Dit zal de eerste keer zijn in Europa, en zelfs in de wereld, dat een voetbalstadion een padel-evenement van deze omvang organiseert. Hoewel de APT Padel Tour (nu A1 Padel) eerder een podium had gehouden in het voetbalstadion van River Plate in Argentinië, voegt het Play2Help-liefdadigheidsevenement een nieuw hoofdstuk toe aan de groeiende relatie tussen deze twee sporten.

Positieve impact op kinderen met kanker

De opbrengst van het Play2Help-liefdadigheidsevenement zal worden besteed aan de strijd tegen kinderkanker. In samenwerking met de stichtingen “Medula voor Mateo” en “El sueño de Vicky” streeft dit initiatief ernaar om een tastbaar verschil te maken in het leven van kinderen die vechten tegen deze ziekte. Door sportliefhebbers, beroemdheden en influencers samen te brengen, hoopt Play2Help de impact te vergroten en bewustwording te creëren over het belang van steun aan kinderen met kanker.

Padel, een sport die elementen van tennis en squash combineert, wint wereldwijd aan populariteit. De inclusie van padel in zo’n prestigieuze locatie als het Civitas Metropolitano versterkt zijn positie in de sportwereld. Dit liefdadigheidsevenement toont niet alleen de spannende gameplay van padel, maar benadrukt ook het potentieel als platform om positieve verandering teweeg te brengen.

Revolutie in sport en liefdadigheidsinitiatieven

Het “Play2Help” liefdadigheidsevenement georganiseerd door voormalig Atletico Madrid-speler Juanfran en padelspeler Lucas Campagnolo is bedoeld om de manier waarop we naar sport en liefdadigheidsinitiatieven kijken te revolutioneren. Door gebruik te maken van de populariteit van padel en de steun van invloedrijke figuren, wil dit evenement een significante bijdrage leveren aan de strijd tegen kinderkanker. Met het Civitas Metropolitano als achtergrond zal padel centraal staan en anderen inspireren om zich te verenigen voor een betekenisvolle zaak.

Products You May Like

Articles You May Like

Carlos Alcaraz onthult resultaten van MRI-scan na blessure in Rio
Jasmine Paolini wint haar eerste WTA 1000-titel in Dubai
Update van de niveautabel van padel 2024
Clément Geens: Van Tennis tot Padel
Frans spelers schitteren op Premier Padel toernooi in Riyadh