Uitbreiding partnerschap tussen Head en David Lloyd Clubs in Spanje

Padel Internationaal, Padel Nieuws

Products You May Like

Head, het prestigieuze Oostenrijkse merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige sportuitrusting, en David Lloyd Clubs, een bekende keten van luxe clubs, hebben onlangs hun partnerschap uitgebreid. Deze samenwerking begon 18 jaar geleden met de Tùro Club in Barcelona, en nu is Head het officiële merk van de racketsectie in alle David Lloyd Clubs in Spanje. Met deze uitbreiding wordt de sterke band tussen de twee bedrijven versterkt en hun gezamenlijke doel om gezinssport te bevorderen en tennis en padel toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd en vaardigheidsniveau.

Een van de belangrijkste aspecten van David Lloyd Clubs is hun toewijding aan het onderwijzen van racketsporten. Hun tennisschool, die een pionier is in Spanje, heeft als doel om op jonge leeftijd liefde voor de sport en passie voor racketsporten in het algemeen over te brengen. Door een exclusieve alliantie aan te gaan met een groot merk op dit gebied, laat David Lloyd Clubs zien dat ze zich inzetten voor het integreren van sport in de ontwikkeling van kinderen.

Manuel Martinez, de Commerciële Ondersteuningsmanager voor Spanje bij David Lloyd Clubs, is zeer tevreden met het afronden van deze overeenkomst. Hij beschouwt het als een voorrecht om samen te werken met Head, een bedrijf dat hun waarden en passie voor racketsporten deelt. Martinez en het hele David Lloyd-team in Spanje zijn enthousiast over de nieuwe uitdaging en geloven dat het een enorm succes zal worden voor beide bedrijven. Ricky Brigolle, de Category Manager van Racketsporten bij Head, heeft ook zijn waardering uitgesproken voor de overeenkomst met David Lloyd Clubs in Spanje. Door het partnerschap uit te breiden naar het hele land, wordt het succes en potentieel van hun samenwerking aangetoond. Beide bedrijven streven naar het bevorderen van gezinssporten en zijn vastbesloten om samen te werken om tennis en padel toegankelijk te maken voor alle leeftijdsgroepen en vaardigheidsniveaus.

Verdere inzet voor de ontwikkeling van tennis en padel

De uitbreiding van het partnerschap tussen Head en David Lloyd Clubs is een voortdurende inzet voor de ontwikkeling van tennis en padel. Met deze nieuwe overeenkomst sluiten de clubs in Spanje zich aan bij de andere 89 David Lloyd Clubs in het Verenigd Koninkrijk, waarmee de alliantie tussen de twee bedrijven verder wordt versterkt. Terwijl ze de toegankelijkheid van deze sporten blijven prioriteren, zijn Head en David Lloyd Clubs klaar om tennis en padel naar nieuwe hoogten te brengen.

Het partnerschap tussen Head en David Lloyd Clubs is een opwindende ontwikkeling in de wereld van racketsporten. Door de krachten te bundelen, kunnen ze gezinssporten bevorderen en ervoor zorgen dat tennis en padel voor iedereen toegankelijk zijn. Met hun gedeelde waarden en enthousiasme staan deze twee bedrijven op het punt om groot succes te behalen in de wereld van racketsporten.

Products You May Like

Articles You May Like

Greenweez Paris Major: Beveilig Nu Je Tickets!
Elena Rybakina spreekt over haar rivaliteit met Iga Swiatek en Aryna Sabalenka
Andy Murray en Dan Evans maken geschiedenis op Roland Garros
Clément Geens en Adria Mercadal laten hun talent op de tennisbaan zien in Argentinië
French Players Shine in FIP Rise Tournament in Cairo