Triomf van Laura Clergue en Emilie Loit bij het vrouwen P1000 van Padel Arena Rouen

Interviews, Padel Nieuws, Padelclubs

Products You May Like

Het was een verrassende overwinning bij het vrouwen P1000 van Padel Arena Rouen toen Laura Clergue en Emilie Loit, geplaatst als 8e, als overwinnaars tevoorschijn kwamen. Wat dit duo onderscheidde, was hun benadering om plezier boven druk te stellen. In een recent interview uitten beide spelers hun plezier in het spelen samen en lieten ze de mogelijkheid van toekomstige samenwerking open.

Emilie Loit deelde haar ontdekkingstocht van padel ongeveer vier jaar geleden bij de Country Club in Saint-Cloud. Terwijl ze geniet van de competitieve aspecten en regelmatig deelneemt aan P250-toernooien, blijft haar primaire focus liggen op plezier hebben en genieten van het spel. Het spelen naast een professional zoals Laura Clergue voegt toe aan haar plezier, waarbij ze haar doel benadrukt om zoveel mogelijk plezier te hebben met haar medespelers.

Laura Clergue reflecteerde daarentegen op haar verandering van mindset ten opzichte van padel. Eerder draaide haar hele leven om de sport, wat leidde tot hoge druk en kritiek. Echter, met een meer ontspannen benadering nu, vindt Clergue zichzelf genietend van het spel en de overwinningen zonder dat de nederlagen haar leven overschaduwen.

Belang van plezier en kameraadschap

De overwinning van Laura Clergue en Emilie Loit bij het vrouwen P1000 van Padel Arena Rouen benadrukt het belang van plezier en kameraadschap in de sport. Door plezier voorop te stellen en de druk te verminderen, behaalde het duo succes en legde het de basis voor toekomstige samenwerkingen. Hun reis dient als een herinnering dat ware overwinning ligt in het genieten van het spel, in plaats van de uitkomst van een wedstrijd.

Products You May Like

Articles You May Like

Nieuwe Spelers Vertegenwoordigen Frankrijk bij het Europese Kampioenschap Padel 2024
Andy Murray geeft aan waar hij waarschijnlijk zijn carrière zal beëindigen
Het Gras Court-seizoen van 2022
Bastien Blanqué en Dylan Guichard schitteren in het tenniswereld
Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships