Top Padel Teams to Watch in 2024

Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Arturo Coello en Agustin Tapia hebben zich ontpopt als het uitblinkende duo in het padelcircuit, met 23 punten en drie titels op zak. Hun uitzonderlijke start van het jaar, met overwinningen in Doha, Acapulco en Puerto Cabello, bevestigt hun positie als het best gerangschikte team internationaal.

Het duo Alejandro Galan en Federico Chingotto, ook bekend als “Chingalan,” is een geduchte kracht in de padelwereld. Met 18 punten en overwinningen in Brussel en Sevilla, staan ze als formidabele tegenstanders tegenover Coello en Tapia.

De “Superpibes,” Martin Di Nenno en Franco Stupaczuk, hebben een gemengde start van het seizoen gehad met een finaleplaats in Andalusië, maar ze jagen nog steeds op hun eerste titel in 2024.

De samenwerking tussen Fernando Belasteguin en Juan Tello belooft een opwindende reis in 2024.

Mike Yanguas en Javi Garrido, een geducht paar op papier, hebben hun vaardigheden getoond in toernooien zoals Qatar en België.

Momo Gonzalez en Alex Ruiz, voormalige partners die aan een nieuwe reis beginnen, hebben in recente toernooien hun potentieel getoond.

Sanyo Gutierrez en Maxi Sanchez, in hun derde samenwerking, zijn vastbesloten om de ranglijsten te beklimmen en een plek te veroveren in de halve finales.

Coki Nieto en Jon Sanz, ondanks een tegenslag in Andalusië, kijken ernaar uit om zich te herstellen in het aankomende toernooi in Paraguay.

Victor Ruiz en Lucas Bergamini, aanvankelijk als 8e geplaatst, hebben moeite om hun prestaties van het vorige seizoen te handhaven.

Alex Arroyo en Eduardo Alonso hebben indruk gemaakt met hun uitzonderlijke start van het seizoen, met een reeks van drie opeenvolgende kwartfinales.

Francisco Gil en Ramiro Moyano, ondanks onregelmatige resultaten, hebben ervoor gekozen hun samenwerking voort te zetten in hun streven naar succes.

Products You May Like

Articles You May Like

Jack Draper: De Nieuwe Britse Nummer 1 in Tennis
Andy Murray geconfronteerd met blessure voor Wimbledon
The Importance of Sportsmanship and Etiquette in Padel
Andy Murray heeft spijt van uitkomen op Queen’s Club vanwege blessure
Dan Evans: Blessure zet zijn deelname aan Wimbledon en de Olympische Spelen op het spel