Tolito Aguirre en Gonza Alfonso winnen Monaco Master

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

Tolito Aguirre en Gonza Alfonso verslaan de nummers 1 van de A1 Padel, Maxi Maple en Franco Da Bianco, in de finale van de Monaco Master. Hiermee pakken ze hun tweede titel van dit seizoen, in de eerste twee toernooien op het circuit, met een overwinning van 6/4 6/3. Tolito en Gonza zijn onweerstaanbaar aan het begin van het seizoen. In 10 gespeelde wedstrijden behaalden ze 10 overwinningen voor dit gloednieuwe duo die vastbesloten zijn om nummer 1 te worden op de A1. Op het circuit van Fabrice Pastor hebben ze nog geen enkele set verloren, wat hen naar deze tweede titel in Monaco heeft geleid.

Het eerste set van deze wedstrijd werd gekenmerkt door talrijke breaks: 7 in totaal, uit 11 gespeelde games. Het voordeel is echter genomen door het duo Aguirre/Alfonso dat erin slaagde de beslissende break te stelen en de eerste set te winnen. In de tweede set braken Tolito en Gonza in de eerste game, wat beslissend zal zijn voor de rest van de wedstrijd. Achteraf lieten de nummers 2 eenvoudig hun magische stem horen, ter ere van hun bijnaam “Los Magicos”.

De volgende ontmoeting vindt nu plaats in Santiago, de hoofdstad van Chili, van 15 tot 21 april! Tot die tijd vermoeden we dat Tolito en Gonzalo hun nieuwe titel goed zullen vieren!

Products You May Like

Articles You May Like

Lucia Sainz maakt indruk in de wereldranglijst van FIP
Spanje leidend in de Europese Padelkampioenschappen van 2024
PadelShot ontvangt bijna €5M financiering voor uitbreiding in Frankrijk
Frans succes in het FIP Platinum Sardinië toernooi
Combineer je passie voor padel met je zomervakantie