The Monte Carlo Masters: Alles wat je moet weten

ATP, Tennis Nieuws, Tennis Tournaments

Products You May Like

Het gravelseizoen is goed en wel begonnen, met het eerste ATP 1000-evenement op het vuil dat volgende week van start gaat op de Monte Carlo Masters. Tennishead heeft alle informatie die je moet weten over dit prestigieuze toernooi.

Novak Djokovic zal zijn rentree maken in Monte Carlo, zijn eerste toernooi sinds zijn breuk met zijn coach Goran Ivanisevic. Jannik Sinner zal ook deelnemen als wereldranglijst nummer 2 na zijn overwinning op de Miami Open.

Rafael Nadal zal niet terugkeren naar Monte Carlo vanwege een voortdurende blessure, terwijl voormalige kampioenen zoals Stefanos Tsitsipas, Andrey Rublev en Stan Wawrinka wel zullen deelnemen. Er worden veel ranglijstpuntgen te verdienen tijdens het ATP-gravelcourtseizoen, met de Monte Carlo Masters als startschot.

De Monte Carlo Masters begon in 1896, met Rafael Nadal als recordhouder van 11 enkelspeltitels. Vorig jaar won Andrey Rublev zijn eerste Masters 1000-titel. Er is in totaal meer dan $6 miljoen aan prijzengeld te verdienen in Monte Carlo.

Products You May Like

Articles You May Like

Rafael Nadal kiest ervoor Wimbledon over te slaan voor de Olympische Spelen in Parijs
Player Absenteeism at Betclic Bordeaux Premier Padel P2 Tournament
Andy Murray worstelt in het grasseizoen
Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships
Roger Federer: Documentaire onthult relatie met Novak Djokovic