The Intercontinental Club Cup Padel 2023

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

De Intercontinental Club Cup Padel 2023 belooft een enorm evenement te worden, met 24 selecties bestaande uit 4 mannen en 2 vrouwen spelers elk. Dit zal 15 nationaliteiten van 4 continenten samenbrengen, met in totaal 160 spelers. Samen met hen zullen 40 ondersteunend personeel zijn, en er zullen meer dan 180 wedstrijden plaatsvinden gedurende het toernooi.

Het toernooi zal topniveau spelen bevatten van 6 Spaanse clubs, waaronder de regerende kampioenen van de José Solano Academy of Spain, Valencia. Ook voormalige kampioenen zoals de clubs uit Malaga en Alhaurin de la Torre zullen aanwezig zijn. Franse teams zullen ook goed vertegenwoordigd zijn, met 9 selecties, waaronder Big Padel Bordeaux, 4 Padel Colomiers, en Phénix Tahiti uit Frans-Polynesië. Daarnaast zullen 3 Roemeense clubs hun talent tonen, samen met teams uit Afrika, Moldavië, Panama, Portugal, Faro en Italië.

De competitie zal worden gehouden in de Club Manantiales in Alhaurin de la Torre, dat is erkend als de meest sportieve stad in Europa. Burgemeester, de heer Joaquim Villanova Rueda, samen met de leiders van de AECP, zullen alle deelnemende selecties en hun ondersteunend personeel verwelkomen voor een Andalusische avond. Elke dag zal recepties, muzikale lunches en een goed georganiseerd schema bevatten om ervoor te zorgen dat de CICP de standaard zet voor professionaliteit in amateurcompetities van spelers.

De Intercontinental Club Cup Padel 2023 belooft een spannend evenement te worden dat top talent van over de hele wereld samenbrengt. Met spelers die diverse nationaliteiten en continenten vertegenwoordigen, zal de competitie de wereldwijde aantrekkingskracht van padel laten zien. De locatie in Alhaurin de la Torre, bekend om zijn sportieve sfeer, zal het perfecte decor vormen voor dit prestigieuze evenement. Fans van de sport kunnen uitkijken naar spannende wedstrijden en een hoog niveau van concurrentie gedurende het hele toernooi.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships
Belangrijke bewegingen in de FIP-ranglijsten
Unieke Gebeurtenis in Bordeaux P2 Kwalificatiewedstrijd
Carlos Alcaraz: Een opkomende tennisster
Frans toernooi eindigt met gemengde resultaten voor de Franse delegatie