Tennisclub de la Châtaigneraie introduceert Padel

Interviews, Padel Nieuws

Het Tennis Club de la Châtaigneraie in Rueil-Malmaison begint aan een spannend nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis met de introductie van padel. Deze geëerde club, die onlangs zijn 60-jarig jubileum vierde, is verheugd om deze verkwikkende sport te omarmen. George Brasero, de president van de club, heet ons van harte welkom bij dit nieuwe initiatief. “Het Tennis Club de la Châtaigneraie kondigt met plezier de installatie van vier overdekte padelbanen aan, te beginnen vanaf september, wanneer het nieuwe schooljaar begint. We hebben besloten om drie van onze tien tennisbanen om te bouwen om deze spannende sport mogelijk te maken. Hoewel het niet mogelijk was om al onze tennisbanen intact te houden, kijken we ernaar uit om aan dit nieuwe hoofdstuk in de reis van onze club te beginnen”, deelt George Brasero.

“Ons nieuwe aanbod van padel omvat vier overdekte banen, waarvan één panoramisch, naast onze zeven overdekte gravelbanen die elk jaar worden gerenoveerd. Padel is niet alleen een tijdelijke trend, maar een waardevolle toevoeging aan onze club, waar spelers van alle niveaus welkom zijn”, merkt George Brasero op. De club streeft ernaar een uitgebreide ervaring te bieden en heeft Jérôme Inzerillo, de huidige nummer 5 van Frankrijk en lid van het Franse padelteam, ingeschakeld om te helpen bij het organiseren van P100, P250 en P500-toernooien. Inzerillo zal ook individuele en groepslessen aanbieden, waardoor de leer- en groeimogelijkheden voor zowel nieuwe als ervaren spelers worden verbeterd.

Prioriteit voor professionaliteit

Het Tennis Club de la Châtaigneraie blijft streven naar een hoog niveau van professionaliteit. “We blijven de werving van kwaliteitscoaches, instructeurs en professionals voor zowel tennis als padel prioriteren”, verzekert George Brasero. Deze toewijding zorgt ervoor dat leden uitstekend onderwijs en coaching ontvangen op de bestaande tennisbanen van de club en de nieuwe padelbanen.

Warm welkom voor iedereen

De club nodigt iedereen van harte uit om vanaf september lid te worden. Of je nu geïnteresseerd bent in tennis, padel, fitnessactiviteiten of gewoon wilt ontspannen met een verfrissend drankje op het terras of in het clubhuis, de Tennis Club de la Châtaigneraie streeft ernaar een gastvrije omgeving te creëren voor iedereen. Gedetailleerde informatie over het aanbod en updates van de club zijn te vinden op hun website en Instagram-account.

Padel bij Tennis Club de la Châtaigneraie

De Tennis Club de la Châtaigneraie begint aan een spannend nieuw hoofdstuk door padel toe te voegen aan zijn aanbod. Met de installatie van vier overdekte padelbanen versterkt de club zijn reeds uitgebreide ervaring voor leden. De toewijding van de club aan uitmuntendheid wordt verder geïllustreerd door hun samenwerking met Jérôme Inzerillo en hun toewijding om uitzonderlijke coaches en professionals aan te trekken. Ze kijken er naar uit om zowel bestaande als nieuwe leden vanaf september de vreugde van padel te laten ervaren.

Products You May Like

Articles You May Like

Julien Seurin: Veranderingen in Partners en Ambities
My Experience with Padel: A Unique and Growing Sport
Teleurstellende nederlaag voor Fernando Belasteguin en Lucho Capra bij Premier Padel Riyadh P1
Stefanos Tsitsipas biedt hulp aan na orkaan Otis in Mexicaanse Open
Eerste toernooi van het seizoen Premier Padel nadert zijn hoogtepunt