Teleurstelling voor Max Moreau en Johan Bergeron bij P2 Bordeaux

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Grote teleurstelling voor Max Moreau en Johan Bergeron. De twee Fransen verloren zodra ze begonnen met de wedstrijd in de P2 Bordeaux tegen Clément Geens en Adria Mercadal (6/3, 6/2). De twee recente winnaars van de P2000 van Caen werden gehinderd door een zeer moeilijke start van de wedstrijd, waarbij ze zichzelf 4 games achter zagen staan. Na een sterke reactie kwamen ze terug tot 3/4, maar slaagden er niet in om hun tegenstanders van de dag te ontregelen.

Clément Geens is op dreef, terwijl Max Moreau zich iets meer naar binnen trok. Het Spaans-Belgische duo weerstond de aanvallen en won de eerste set. De spelers gecoacht door Benjamin Tison kwamen terug met betere intenties en namen de leiding. Ze moesten echter een break toestaan bij 2/3, wat een keerpunt bleek te zijn. Geens en Mercadal werden geprikkeld en vlogen weg naar een logische overwinning in twee sets. “We waren erg serieus en hebben hen niet te veel kansen gegeven”, juicht de Belg.

Na deze eerste tegenslag spelen twee andere Fransen op de centrale baan: Julien Seurin en Adrien Maigret (tegen Mena / Ramirez).

Products You May Like

Articles You May Like

Opmerkelijke Overwinningen en Indrukwekkende Prestaties bij het Gironde Padel Toernooi
Alix Collombon eindigt de “Franse dag” in Bordeaux Premier Padel P2
Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships
Emma Raducanu bereikt eerste kwartfinale op gras bij Nottingham Open
Spannende start van de Premier Padel Italy Major