Teleurstellend verlies voor Alix Collombon en Julieta Bidahorria in Paraguay

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

De toernooien volgen elkaar op, maar zijn niet hetzelfde voor Alix Collombon en Julieta Bidahorria die uitgeschakeld worden in Asuncion. Na al in de eerste ronde van P1 in Riyad (met Amanda Girdo) te zijn verslagen door Teresa Navarro (42) en Ariadna Cañellas (49), verliest Alix voor de tweede keer dit seizoen van het Spaanse duo. Dit betekent het einde van de Franse hoop in dit Paraguayaanse toernooi.

Na in Sevilla PXNUMX Virginia Riera (12) en Sofia Araujo (10) te hebben uitgedaagd in de tweede ronde, leken Alix Collombon en Julieta Bidahorria klaar om hun seizoen te starten op de Premier Padel. Echter, hadden de Lyonnaise en haar partner dinsdag een slechte wedstrijd tijdens hun optreden in Paraguay. Te veel fouten zorgden ervoor dat het Frans-Argentijnse duo achter kwam te liggen met 5-2. Hoewel er nog een opleving van trots was die Alix en Julieta terugbracht in de wedstrijd, veranderde dit te laat ontwaken niet het resultaat van het duel.

Ariadna Cañellas en Teresa Navarro winnen uiteindelijk met 6/4 6/4 en plaatsen zich voor de tweede ronde, waar ze Jessica Castello en Claudia Jensen zullen ontmoeten. Castello en Jensen moesten vechten om Caparros / Barrera in 2 uur en 30 minuten te verslaan: 6-7, 6-3, 6-1.

Products You May Like

Articles You May Like

De discussie over P2 in de wereld van Padel
Nieuwe Spelers Vertegenwoordigen Frankrijk bij het Europese Kampioenschap Padel 2024
Rafael Nadal kiest ervoor Wimbledon over te slaan voor de Olympische Spelen in Parijs
Onverwachte wending in het Italy Major Premier Padel-toernooi
Spannende start van de Premier Padel Italy Major