Successful Inauguration of Padel 95 in Val-d’Oise

Padel Nieuws

Products You May Like

Padel 95 is trots om de succesvolle inauguratie van zijn gloednieuwe padelcentrum in Val-d’Oise (95) aan te kondigen. Het evenement vond plaats op donderdag 11 april 2024 en trok de aandacht van sportliefhebbers en padelfans uit de hele regio.

Gelegen in Pontoise, onderscheidt dit centrum zich door zijn oppervlakte van 2500m2 (7 banen) en door zijn Live Sports Bar, waar tal van sportwedstrijden live worden uitgezonden. Met professionele binnenbanen van topkwaliteit, geavanceerde faciliteiten en een team van toegewijde experts en coaches, is het centrum klaar om de favoriete plek te worden voor activiteit liefhebbers.

De inauguratie werd gemarkeerd door een officiële ceremonie in aanwezigheid van de burgemeester van Pontoise, Stephanie Von Euw, die haar enthousiasme deelde over de komst van deze opmerkelijke structuur. De gasten hadden de mogelijkheid om de installaties te ontdekken, deel te nemen aan gaming demonstraties op hoog niveau met Jerome Inzerillo en Benjamin Tison, maar ook te genieten van feestelijke activiteiten en versnaperingen gedurende de avond.

Als voortzetting van hun ondersteuning voor de ontwikkeling van padelstructuren, is het met trots dat het merk Head samenwerkt met Padel 95 om de eerste club te creëren die de naam “by HEAD” integreert in het complex. Dit is een primeur in Frankrijk en het merk is er erg blij mee vanwege de hoge kwaliteit van de locatie.

Padel 95 is nu open voor het publiek en biedt een volledig scala aan diensten, waaronder lessen, maandelijkse evenementen en competities.

Products You May Like

Articles You May Like

Rafael Nadal en Carlos Alcaraz teamen op voor de Olympische Spelen in Parijs
Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships
Spanjaards-Argentijnse duo verrast op Betclic Bordeaux Premier Padel
Bastien Blanqué en Dylan Guichard schitteren in het tenniswereld
Fernando Belasteguin Op Weg Naar Mogelijke Overwinning in Gironde P2 Toernooi