Success and Obstacles in FIP Rise Diputacion de Malaga

Interviews, Padel Nieuws

Products You May Like

Fiona Ligi en Charlotte Soubrié hebben de laatste vier bereikt van de FIP Rise Diputacion de Malaga, die vorige week in Marbella werd gespeeld. De Fransen, die drie overwinningen behaalden in drie sets voordat ze in de halve finales verloren, hebben veel te zeggen over deze competitie.

”Tijdens de eerste drie wedstrijden was er geen scheidsrechter aan de rand van het veld aanwezig, we moesten zelf de scheidsrechter zijn, niet gemakkelijk wanneer de tegenstanders punten proberen te stelen op belangrijke momenten, maar we wisten ons toch door te zetten en deze obstakels in drie sets te overwinnen. Het was erg warm en er waaide veel wind, de omstandigheden waren niet gemakkelijk en eerlijk gezegd pasten we ons heel goed aan en wisten we de juiste strategieën toe te passen.”

”Tijdens de halve finale duurde het even voordat we in de wedstrijd kwamen, vooral in de eerste set, we zijn dieselmotoren (lacht). Sousou kende een van de spelers omdat ze haar had ontmoet in Burriana, we wisten dat ze gevaarlijk was in de zin dat ze punten steelt op belangrijke momenten… En dat gebeurde ook! Een scheidsrechter was aanwezig, maar hij floot geen overtredingen. Toen de speler de bal met haar shirt raakte, moesten we het zelf zeggen, geen fair play aan haar kant… Maar bij 5/5 – 30/15 toen we konden terugkomen en de leiding konden nemen, kondigde de tegenstander een eerste service aan die we allebei als goed zagen, en de mensen op de tribunes ook… De scheidsrechter, die niets had gezien, besloot om het eens te zijn met de tegenstanders, in plaats van twee ballen over te spelen en uiteindelijk verloren we het spel. Deze arbitrale beslissingen zijn niet eerlijk: we wisten dat ze in elke wedstrijd punten van ons probeerden te stelen, maar op zo’n niveau is het absurd. We waren echt verrast door dit soort gedrag…”

”Ondanks dit alles hebben we plezier gehad, hebben we ons best gedaan en hebben we niet opgegeven, zelfs matchpunten meerdere keren weten te redden, en hebben we prachtige prestaties geleverd, het was gewoon geweldig!”

Products You May Like

Articles You May Like

Dan Evans: Blessure zet zijn deelname aan Wimbledon en de Olympische Spelen op het spel
Jack Draper: De Nieuwe Britse Nummer 1 in Tennis
De opkomst en ondergang van de blonde haartrend in de wereld van Padel
Spannende finale van de P1000 Cupra bij TC Pau
Ash Barty keert terug naar Wimbledon in 2022