Stupazcuk/Di Nenno en Chingotto/Galan strijden om de trofee van de P2 van Sevilla

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Stupazcuk/Di Nenno en Chingotto/Galan zullen vanmiddag strijden om de trofee van de P2 van Sevilla. Het Spaans-Argentijnse duo zal een psychologisch voordeel hebben ten opzichte van de Superpibes dankzij hun overwinning in Venezuela tijdens hun laatste confrontatie. Keer terug naar deze wedstrijd met Padel Intelligence.

Op 29 maart won “Chingalan” tegen Franco Stupaczuk en Martin Di Nenno in twee sets: 6/4 – 6/3. Een wedstrijd waarin “Stupa” niet schitterde. De Argentijn was koortsachtig in alle aspecten van het spel, zoals blijkt uit zijn verhouding gewonnen punten/fouten (15/13). Niet geïnspireerd op belangrijke punten (-2,8), ondervond hij vooral moeilijkheden bij zijn retour.

Strategische veranderingen

Aan het einde van een felbevochten eerste set begonnen Ale Galan en Fede Chingotto van tactiek te veranderen. Profiterend van de fouten van Stupazcuk, concentreerden ze hun aanvallen op de linker Superpibe. Het resultaat was dat het gat aanzienlijk groter werd en “Chingalan” er vandoor ging. Het duo was erg complementair, waarbij elk de zwaktes van de ander compenseerde. Deze overwinning is dus logisch gezien de statistieken, en de rematch van vandaag ziet er veelbelovend uit.

Wie zal de beker in Andalusië omhoog tillen? Het antwoord zal over een paar uur volgen…

Products You May Like

Articles You May Like

Roger Federer: Documentaire onthult relatie met Novak Djokovic
Andy Murray geeft aan waar hij waarschijnlijk zijn carrière zal beëindigen
Rafael Nadal kiest ervoor Wimbledon over te slaan voor de Olympische Spelen in Parijs
Spannende start van de Premier Padel Italy Major
Het Gras Court-seizoen van 2022