Stephanie Cohen-Aloro: De toekomst van Padel in Frankrijk

Padel Nieuws

Products You May Like

Stephanie Cohen-Aloro, de pas benoemde Directeur Padel van de Franse Tennis Federatie (FFT), is vastbesloten om de ontwikkeling van padel in Frankrijk te revolutioneren. In dit exclusieve interview deelt Cohen-Aloro haar visie en plannen voor de toekomst van de sport. Met een achtergrond in tennis, tien jaar ervaring in de hotelindustrie en expertise in projectmanagement brengt ze een uniek perspectief naar haar functie. Cohen-Aloro uit haar enthousiasme over de mogelijkheid om iets nieuws en innovatiefs te ontwikkelen. Komend vanuit een carrière in tennis erkent ze de noodzaak om zich aan te passen en te evolueren. Haar ervaring in de hotelindustrie heeft haar waardevolle vaardigheden opgeleverd op het gebied van teammanagement, productontwikkeling en klanttevredenheid, die ze wil toepassen in haar huidige functie. Cohen-Aloro benadrukt het belang van een complementair team van experts om haar te ondersteunen bij het behalen van de doelen van de federatie. Een van die individuen is Benjamin Tison, die uitgebreide kennis heeft van training en hoog niveau spel. Samen streven ze ernaar om spelers op topniveau op te leiden en een Nationaal Center voor padel op te richten.

Een van de primaire doelstellingen van Cohen-Aloro is het structureren van padel in Frankrijk. Dit omvat verschillende aspecten zoals infrastructuur, clubontwikkeling, trainingsprogramma’s voor jonge spelers en competities. Door het aantal licentiehouders te vergroten en het lesaanbod te verbeteren, wil Cohen-Aloro de basis van de sport in het land versterken. Om de langetermijngroei van padel te waarborgen, gelooft Cohen-Aloro in het belang van het opleiden van zowel kinderen als ouders over de sport. Door padel in scholen te introduceren en het te promoten als een activiteit naar keuze, hoopt ze een oprechte interesse en deelname aan de sport vanaf jonge leeftijd te bevorderen.

Cohen-Aloro ziet een mooie toekomst voor padel in Frankrijk. Ze streeft ernaar dat de sport zowel op recreatief niveau als in hoogwaardige competities gedijt. Door te investeren in infrastructuur, kwalitatieve training te bieden en een sterke gemeenschapszin te bevorderen, wil Cohen-Aloro van padel een mainstream sport maken in het land. Met haar achtergrond in de hotelindustrie en projectmanagement brengt Cohen-Aloro een unieke zakelijke denkwijze naar haar functie als Directeur Padel. Ze benadrukt het belang van het structureren van hun visie en het nauwgezet uitvoeren van hun projecten. Haar ervaring heeft haar geleerd hoe waardevol teamwork, doorzettingsvermogen en het behouden van een positieve houding, zelfs in het gezicht van uitdagingen zijn. De benoeming van Stephanie Cohen-Aloro als Directeur Padel van de Franse Tennis Federatie markeert een nieuw tijdperk voor de sport in Frankrijk. Met haar diverse achtergrond, passie voor ontwikkeling en een team van experts aan haar zijde, is ze goed toegerust om de groei van padel te versnellen. Door te focussen op infrastructuur, clubontwikkeling, trainingsprogramma’s en educatie, is Cohen-Aloro vastbesloten om van padel een sport van keuze te maken voor iedereen.

Products You May Like

Articles You May Like

Wendy Barsotti en Ana Fernandez De Osso verliezen in de eerste ronde van de kwalificaties
Roger Federer: Documentaire onthult relatie met Novak Djokovic
Alix Collombon eindigt de “Franse dag” in Bordeaux Premier Padel P2
Emma Raducanu bereikt eerste kwartfinale op gras bij Nottingham Open
Spanjaards-Argentijnse duo verrast op Betclic Bordeaux Premier Padel