Stefanos Tsitsipas en Paula Badosa: Samenwerken door Tijden van Strijd en Blessures

ATP, Stefanos Tsitsipas, Tennis Nieuws, WTA

Products You May Like

Stefanos Tsitsipas heeft gesproken over hoe hijzelf en vriendin Paula Badosa proberen samen te werken, aangezien beide spelers de afgelopen maanden worstelen met vorm en fitheid. Badosa moest zich terugtrekken vanwege aanhoudende blessureproblemen, terwijl Tsitsipas nog steeds in het toernooi van Indian Wells zit. Ze deden het goed in een gemengd dubbelspel toernooi maar Badosa is nog niet klaar om terug te keren naar het enkelspel. Tsitsipas helpt haar te steunen en motiveert haar om op het juiste moment terug te keren.

Tsitsipas zelf is ook buiten de top 10 gevallen, maar hij benadrukt dat de rankings niet altijd het ware niveau van een speler weergeven. Hij voelt dat hij nog steeds kan concurreren op het hoogste niveau en is vastbesloten om terug te keren naar de top 10.

Tsitsipas zal proberen terug te keren naar de top 10 en speelt binnenkort tegen Jiri Lehecka op Indian Wells. Ondertussen kijkt Badosa uit naar de Miami Open in de hoop volledig te herstellen van haar blessures en haar vorm terug te vinden.

Products You May Like

Articles You May Like

Roger Federer: Documentaire onthult relatie met Novak Djokovic
De comeback van Marta Marrero met Aranzazu Osoro
The Rise of Padel: A Changing Sport
Bianca Andreescu: Een reis van Mentale Strijd naar Succes
Belangrijke bewegingen in de FIP-ranglijsten