Start Distrib wordt exclusieve distributeur van NOX Padel in Frankrijk

Interviews, Padel Nieuws

Products You May Like

Vanaf 2 januari 2024 begint er een nieuw tijdperk in de distributie van NOX Padel in Frankrijk. Start Distrib, een vakbond gedreven door een diepe passie voor padel, neemt de verantwoordelijkheid op zich voor de distributie van het gerenommeerde merk NOX. In een exclusief interview met Kristina Clément, Jérôme Boronad, Christophe Peauger en François Rajnic, gaan we in op de motivaties achter deze strategische stap en de visie voor NOX op de Franse markt. Kristina Clément, namens NOX, benadrukt de wereldwijde prominentie van het merk. NOX is uitgegroeid tot een van de grootste namen in de internationale padelscene en domineert de Spaanse markt als het nummer één merk. Het doel in Frankrijk is om hetzelfde niveau van excellentie en erkenning naar NOX-producten te brengen. De beslissing om de Franse distributie te herorganiseren en toe te vertrouwen aan een toegewijde entiteit werd gedreven door de wens om de reputatie van het merk te verbeteren. Vanaf 2 januari zal Start Distrib zich exclusief bezighouden met de distributie van NOX in Frankrijk en Monaco. Jérôme Boronad, met zijn langdurige passie voor padel, zag een geweldige kans om zijn persoonlijke interesses en zakelijke ambities te combineren. Hij en zijn partner waren op zoek naar een nieuwe groeimogelijkheid binnen hun op detailhandel gerichte bedrijf. Toen ze NOX tegenkwamen, was het een naadloze match van waarden. Het doel van Start Distrib is om de internationale uitmuntendheid van NOX te harmoniseren met hun lokale expertise. Door een nauwe band met klanten op te bouwen, streven ze ernaar om een ongeëvenaarde padelervaring te bieden. Start Distrib begrijpt het belang van lokale ondersteuning en gepersonaliseerde service en heeft twee regionale managers aangesteld.

François Rajnic, op 20-jarige leeftijd, vertegenwoordigt niet alleen een sportmerk, maar staat ook op de 156e plaats in de Franse padelscene. Zijn jeugd en passie voor de sport maken hem een ideale keuze om in contact te komen met jongere padelliefhebbers. Aan de andere kant brengt Christophe Peauger 30 jaar ervaring, visionair leiderschap en een ondernemende geest mee naar het team. Hij maakte tien jaar geleden de overstap van tennis naar padel en begrijpt de nuances van de sport en het veranderende landschap. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het contact leggen met Start Distrib en het verkennen van de wereld van NOX Padel in Frankrijk, is de contactinformatie voor de regionale vertegenwoordigers verstrekt. Christophe Peauger, de vertegenwoordiger voor Oost-Frankrijk, is te bereiken op 06 70 97 24 48. François Rajnic, de vertegenwoordiger voor West-Frankrijk, is te bereiken op 07 87 11 82 51. Voor meer informatie kunt u de website van Start Distrib bezoeken op padel.start-distrib.fr.

Met de komst van Start Distrib als exclusieve distributeur van NOX Padel in Frankrijk begint er een nieuw hoofdstuk voor padelliefhebbers in het hele land. De combinatie van de internationale reputatie van NOX en de lokale expertise van Start Distrib belooft de Franse padelervaring naar nieuwe hoogten te tillen. De aanstelling van toegewijde regionale managers zorgt voor gepersonaliseerde ondersteuning voor klanten in verschillende delen van het land. De toekomst ziet er rooskleurig uit nu NOX en Start Distrib een krachtige alliantie aangaan, verenigd door hun gedeelde passie voor padel.

Products You May Like

Articles You May Like

Spannende dag voor vrouwen bij Bordeaux Premier Padel P2
Alix Collombon eindigt de “Franse dag” in Bordeaux Premier Padel P2
Kwartfinales van het Premier Padel P2-toernooi in Betclic Bordeaux
Unieke Gebeurtenis in Bordeaux P2 Kwalificatiewedstrijd
Emma Raducanu bereikt eerste kwartfinale op gras bij Nottingham Open