Stan Wawrinka vergelijkt zijn carrière met Andy Murray’s en twijfelt aan afscheid van Schot

Andy Murray, ATP, British Tennis Players, Tennis Nieuws

Products You May Like

Stan Wawrinka heeft gesuggereerd dat zijn carrière niet te vergelijken is met die van Andy Murray, ondanks dat beide spelers drievoudig Grand Slam-kampioenen zijn. Wawrinka heeft de Australian Open (2014), Roland Garros (2015) en de US Open (2016) gewonnen in zijn carrière, maar heeft 30 minder ATP-titels dan Murray.

Wawrinka heeft twijfels geuit over de aankondiging van Murray dat hij dit jaar met pensioen zal gaan, en betwijfelt of dit daadwerkelijk het laatste jaar van de Schot op het circuit zal zijn. Wawrinka denkt dat Murray gepassioneerd is over het spel en zolang hij competitief en gepassioneerd blijft, zal hij doorgaan.

Er is ook speculatie geweest over het einde van Wawrinka’s carrière, met de 39-jarige momenteel in het 23e jaar van zijn professionele carrière. Echter, de huidige nummer 87 lijkt nog niet klaar om afscheid te nemen van de ATP Tour.

Het is heel bescheiden van Stan Wawrinka om dit te doen, aangezien hij zich gemakkelijk had kunnen meten met hetzelfde aantal Grand Slam-titels als Andy Murray. Wawrinka heeft gelijk om te suggereren dat Murray’s carrière veel meer gedecoreerd is dan de zijne, met de Brit bijna drie keer zoveel titels als Wawrinka te hebben gewonnen.

Products You May Like

Articles You May Like

Roger Federer’s Perspective on Rafael Nadal’s Retirement
HEAD Padel wint grote prijzen bij de Padel Racket Awards
Aryna Sabalenka’s Benadering van haar Rivaliteit met Iga Swiatek
Spanning stijgt voor Alcaraz en Sinner voor Roland Garros
Rafael Nadal en Novak Djokovic reageren op de loting van Roland Garros