Stage aanbiedingen bij de beroemde Padel Academie in Cap d’Agde

Padel Nieuws

Products You May Like

De beroemde Padel Academie uit het zuiden van Frankrijk, gelegen in Cap d’Agde, biedt nu stages aan tijdens de paasvakantie. Dit is een fantastische kans voor enthousiastelingen om hun vaardigheden en kennis van het spel te verbeteren. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, deze stages zijn ontworpen voor alle niveaus. De academie biedt twee hoofdopties voor de stages – het Semi-intensieve programma en het Intensieve programma.

Een van de belangrijkste hoogtepunten van deze stages is de gepersonaliseerde trainingservaring. De groepen zijn beperkt tot maximaal 4 personen en worden gecategoriseerd op basis van vaardigheidsniveau. Dit zorgt ervoor dat elke deelnemer individuele aandacht en begeleiding krijgt gedurende de cursus.

Bovendien behandelt de academie alle aspecten van het spel, inclusief verschillende slagen en technieken, waardoor het een uitgebreide leerervaring is voor iedereen. De French Touch Academy beschikt over 4 buitenvelden en 4 binnenvelden, waardoor spelers de mogelijkheid hebben om te oefenen en te spelen ongeacht de weersomstandigheden.

Registratie en contactgegevens

Voor degenen die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan de stages, kunnen registraties rechtstreeks worden gedaan op de website van de French Touch Academy. Bovendien biedt de academie ook cursussen gedurende de zomer aan, die tegemoetkomen aan degenen die niet kunnen deelnemen tijdens de paasvakantie. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Mario Cordero op 06.50.75.25.68.

De stages bij de French Touch Academy bieden een unieke kans voor padel enthousiastelingen om hun vaardigheden te verbeteren, gepersonaliseerde training te ontvangen en optimaal te profiteren van moderne faciliteiten. Of je nu je spel wilt verbeteren of gewoon van de sport wilt genieten tijdens de vakantie, deze stages zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Mis deze spannende kans niet om je padel ervaring te verbeteren!

Products You May Like

Articles You May Like

Rafael Nadal kiest ervoor Wimbledon over te slaan voor de Olympische Spelen in Parijs
Rafael Nadal en Carlos Alcaraz teamen op voor de Olympische Spelen in Parijs
De comeback van Marta Marrero met Aranzazu Osoro
Frans duo Guichard en Blanqué vechten moedig maar vallen kort in de Betclic Bordeaux Premier Padel P2
Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships