Speciale editie Bullpadel Vertex 04 voor Premier Padel GNP Mexico P1-event

Padel Nieuws

Products You May Like

De Bullpadel Vertex 04, bekend als het racket dat door Juan Tello wordt gebruikt in sneeuwschoenen padel, heeft een speciale editie geïntroduceerd voor het Premier Padel GNP Mexico P1-evenement. Deze editie toont een opvallend ontwerp met twee verschillende zijden die de aandacht zullen trekken van elke padel liefhebber.

Op de ene kant is er een zwarte achtergrond met het iconische B-logo in parelkleur, vergezeld van ingewikkelde ontwerpen van Mexicaanse schedels en traditionele bloemen. De Mexicaanse vlag is prominent weergegeven aan zowel de bovenkant als de onderkant van het racket, samen met handtekeningen van Juan Tello en Martín Di Nenno.

De echte meesterzet van deze speciale editie ligt aan de achterkant van het racket. Tegen een zwarte achtergrond worden levendige kleuren gebruikt om vier kleinere schedels rond één grotere, centrale schedel af te beelden. Deze limited edition Bullpadel Vertex 04 zal binnenkort te koop zijn op de Bullpadel-website. Daarnaast zal het beschikbaar zijn voor aankoop tijdens het GNP México P1-evenement, zodat fans hun handen kunnen leggen op dit unieke en cultureel belangrijke racket.

Of je nu een professionele speler bent of een recreatieve liefhebber, deze speciale editie Vertex 04 zal zeker een statement maken op de padelbaan. Mis de kans niet om een stukje Mexicaanse traditie en geschiedenis in handen te krijgen in de vorm van een hoogwaardig padel racket.

Products You May Like

Articles You May Like

Amerikaanse Olympiërs missen de Spelen van Parijs
Andy Murray geconfronteerd met blessure voor Wimbledon
Spannende finale van de P1000 Cupra bij TC Pau
Triay/Fernandez vs Llaguno/Sainz: Voorbeschouwing op de kwartfinales van het Premier Padel Italy Major
De opkomst en ondergang van de blonde haartrend in de wereld van Padel