Spanning terug naar Andalusia met het World Padel Tour-toernooi in Malaga

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien

Het World Padel Tour is na twee spannende weken in Rome en Madrid met Premier Padel weer in actie. Het toernooi in Andalusia belooft echter intens te worden, aangezien de crème de la crème van het padel over de hele wereld terugkeert om het uit te vechten op de baan. Helaas stond de afgelopen week niet alleen in het teken van de spectaculaire overwinning van de Superpibas in de finale, maar ook van de blessure van Franco Stupaczuk. Door een ongelukkige botsing met billboards kan de Argentijnse speler niet meedoen in Malaga. Het is een gedwongen maar welverdiende rust voor de Superpibes, die zich de afgelopen weken hebben ingespannen. De uitputting kan worden toegeschreven aan het overweldigende aantal toernooien dit seizoen. Bovendien is dit het eerste toernooi dat de Superpibes dit jaar missen. Wordt het een triomfantelijke comeback voor Lebron en Galan? We hopen het zeker. Sinds hun terugkeer heeft het voormalige nummer één duo tal van problemen ondervonden. Hun eerste tegenslag was in Rome, waar ze verrast werden door Bela en Yanguas. Madrid bleek ook een teleurstellend evenement voor Lebron en Galan, aangezien ze struikelden tegen het indrukwekkende Capra/Sanchez. Lebron, ook wel bekend als ‘El Lobo’, gaf toe dat hij immense uitdagingen is tegengekomen sinds zijn terugkeer op het circuit. Nu, als gevolg van de afwezigheid van Stupaczuk, als tweede geplaatst in het toernooi, zullen Lebron en Galan het in de eerste ronde opnemen tegen Juan Cruz Belluati (32e WPT) en Javier Ruiz (28e WPT). Als ze de kwartfinales halen, krijgen ze misschien weer een kans om hun beulen van de BNL Italy Major, Bela/Yanguas, te ontmoeten. Beide koppels moeten echter verdere teleurstellingen vermijden als ze deze kans willen grijpen.

Padel Magazine houdt van verrassingen, en het duo Leo Augsburger en Tino Libaak staat bekend om net dat te doen. Hun eerdere succes in maart, gekenmerkt door hun passie en onmiskenbaar talent, maakt hun terugkeer iets om enthousiast over te zijn. In La Rioja zorgden Leo en Tino voor opschudding door het jongste duo te worden dat een finale bereikte in de World Padel Tour. Het is duidelijk dat dit paar nauwlettend in de gaten moet worden gehouden. In de eerste ronde van het toernooi zullen Libaak en Augsburger het opnemen tegen Vilariño/Ortega. Als ze als overwinnaars uit de bus komen, kunnen ze mogelijk tegenover het jonge Spaanse duo Sanz/Nieto komen te staan.

Thuisvoordeel voor Momo Gonzalez, Bea Gonzalez en Carolina Navarro

Er gaat niets boven het spelen van een toernooi in je eigen huis. Dit is precies wat Momo Gonzalez, Bea Gonzalez en Carolina Navarro het voorrecht hebben om te doen in dit toernooi, aangezien ze zelf afkomstig zijn uit de Andalusische stad. Na Bea’s uitzonderlijke overwinning in Madrid samen met Delfi Brea, is ze vastbesloten om nog een overwinning te behalen op haar thuisspel. Voor Momo Gonzalez, die nog steeds op zoek is naar zijn eerste titel, heeft het meedoen in Malaga een speciale betekenis. Het is een kans voor Momo en zijn partner Sanyo om een ​​hoek om te slaan in hun partnerschap. Sinds ze hun krachten bundelden, hebben ze nog niet aan de verwachtingen voldaan. Misschien zullen de vertrouwde omgevingen het beste in Momo naar boven brengen en hem naar zijn eerste titel samen met Sanyo stuwen.

De strijd in het vrouwenkampioenschap

De vrouwencompetitie zal bekende gezichten bevatten, waaronder Léa Godallier en Alix Collombon. Als Léa en haar partner Marta Caparros als winnaars uit de eerste ronde komen, kunnen ze het opnemen tegen het als tweede geplaatste paar: Ortega/Triay. Ondertussen zullen Alix en Victoria Iglesias hun tegenstanders in de eerste ronde moeten verslaan om mogelijk het paar Virseda/Jensen te ontmoeten. Beide duo’s moeten echter eerst de eerste wedstrijden doorkomen om te kunnen vorderen in het toernooi. De competitie belooft fel te zijn en alle ogen zullen gericht zijn op deze getalenteerde vrouwen terwijl ze hun vaardigheden op de baan tonen.

Als de World Padel Tour terugkeert naar Andalusia, kijken fans reikhalzend uit naar de gevechten die hen te wachten staan. Met geblesseerde spelers die rust nemen, worstelende duo’s die op zoek zijn naar eerherstel en opkomende sterren die glorie nastreven, zal het toernooi zeker vol zitten met opwinding en verrassingen. Pak je rackets en maak je klaar voor een onvergetelijke confrontatie in Malaga!

Products You May Like

Articles You May Like

Preview van het Premier Padel-seizoen 2024
Holger Rune herstart de samenwerking met Patrick Mouratoglou voor de derde keer
Tennis Padel Cap d’Agde: Jaarlijks P1000 Hommes Toernooi
Iga Swiatek verslagen door qualifier Anna Kalinskaya in Dubai halve finales
Jasmine Paolini wint haar eerste WTA 1000-titel in Dubai