Spanning op de A1 circuit padel: jonge spelers dagen hoger geplaatste tegenstanders uit

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

Toen de spelers op de tweede en derde plaats op de A1 circuit padel opgelucht ademhaalden na een overwinning tegen een paar dat rond de 80e plaats zweefde, vermoeden we dat er iets vreemds aan de hand is. Dit was het geval op dinsdagavond terwijl het duo Arce/Dal Bianco hun 16e finale van de Marbella Master speelde tegen het jonge duo Zamora/Gonzalez. Met jong bedoelen we dat beide spelers 16 jaar oud zijn. En ze bewijzen dat leeftijd nooit een indicatie is van niveau. Ze dwongen hun beroemde avond tegenstanders inderdaad om hun uiterste best te doen om hen uit het toernooi te elimineren. De wedstrijd duurde drie sets, met een eindstand van 6/4 6/7 6/4. Het publiek dat tot bijna middernacht bleef, kon niet teleurgesteld zijn over zijn beslissing. We zagen eigenlijk twee jonge mensen moedig hun kans wagen. Zelfs achterstandig met 5/4 40-0 in de laatste set, gaven ze nooit op. We konden denken dat ze terug in de wedstrijd waren toen de score terugkeerde naar 40-30, maar een directe fout veroordeelde hen. We zullen ook opmerken dat bij 4/4 in de derde set, het op een bal was die aarzelde om over het net te gaan dat het paar Arce/Dal Bianco in staat was om de game te winnen. Dal Bianco kon het bovendien niet laten om zijn vreugde uit te drukken dat hij erin slaagde om dit beslissende punt te winnen dankzij een hand van het lot, voordat hij zich haastte om zich te verontschuldigen bij zijn jonge tegenstander. Zoals we al zeiden, is het niet elke dag dat zulke hooggeplaatste spelers een overwinning vieren die triviaal had kunnen zijn tegen spelers die niet eens in dezelfde eeuw als hen geboren waren.