Spanning en opwinding op de XNUMX Premier Padel Seville P2

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

De XNUMX Premier Padel Seville P2 bruist van energie, terwijl de topfavorieten bij de dames hun vaardigheden op de baan laten zien. Tot nu toe hebben geen van de favorieten gefaald en zijn ze allemaal op weg naar de kwartfinales. Dit zet het podium voor enkele spannende wedstrijden in La Cartuja.

In tegenstelling tot de vorige dag is de weersvoorspelling voor vandaag helder en zonnig, zonder regen voorspeld. Met een aangename temperatuur van 21°C worden spelers zoals Leo Augsburger verwacht te schitteren. Paquito Navarro en Juan LeBron, die het opnemen tegen het formidabele duo Sanz/Nieto, moeten hun beste spel laten zien om een overwinning te behalen. Er staan verschillende intrigerende wedstrijden op het programma voor de dag, waaronder het duel tussen het duo Campagnolo/Leal en het duo Gonzalez/Ruiz.

Franse spelers Alix Collombon en Julieta Bidahorria streven naar hun eerste kwartfinale samen terwijl ze later op de dag op baan 3 de strijd aangaan met Sofia Araujo en Virginia Riera (TS7).

Al met al belooft de XNUMX Premier Padel Seville P2 opwindende actie en felle concurrentie, aangezien de topfavorieten strijden om een plek in de kwartfinales. Spelers en fans kunnen zich verheugen op een spannende dag van paddle tennis in La Cartuja.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray worstelt in het grasseizoen
Emma Raducanu bereikt eerste kwartfinale op gras bij Nottingham Open
Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships
Wendy Barsotti en Ana Fernandez De Osso verliezen in de eerste ronde van de kwalificaties
Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships