Spanning en opwinding bij het “BetClic Remontada” evenement in Parijs

Padel Nieuws

Products You May Like

Het laatste tafereel van het langverwachte “BetClic Remontada” evenement, in samenwerking met 4PADEL, staat vandaag op het punt van beginnen in Parijs. Vanaf 19:00 uur, bij de iconische Eiffeltoren, zullen twee teams bestaande uit bekende persoonlijkheden deelnemen aan het “All-Star Remontada” toernooi. Dit evenement belooft een spannende showcase te worden van talent en sportiviteit. In totaal zullen zes spelers het tegen elkaar opnemen onder leiding van de Franse nummer 10. Het team bestaat uit voormalige atleten Thierry Omeyer en Gregory Sertic, journalisten Margot Dumont en France Pierron, presentator Nico Colombian en YouTuber Arsene F5. Aan de andere kant staat een geducht team, geleid door een consultant van Canal + en de huidige 25e gerangschikte Française, klaar om alles te geven.

Naast de VIP-competitie, zijn er tal van activiteiten gepland voor het weekend. Deze omvatten finales, initiatiesessies, demonstraties van padel rolstoelen en nog veel meer. De stad Parijs zal zeker tot leven komen met het geluid van “palas” terwijl liefhebbers en toeschouwers samenkomen om te genieten van de festiviteiten.

Het “BetClic Remontada” evenement in samenwerking met 4PADEL is een viering van talent en passie voor de sport van padel. Terwijl de teams zich voorbereiden om hun beste prestaties neer te zetten bij het “All-Star Remontada” toernooi, is de opwinding en anticipatie voelbaar in de lucht. Met een mix van atleten, journalisten, influencers en avonturiers, belooft dit evenement er een te zijn om te onthouden.

Products You May Like

Articles You May Like

Player Absenteeism at Betclic Bordeaux Premier Padel P2 Tournament
Emma Raducanu Calls for Action on Ball Changes as She Returns to the Matchcourt
Belangrijke bewegingen in de FIP-ranglijsten
Racket Sports in France: Padel, Padel, and Pickleball
Maak een “par 4” op een lob in Padel: een zeldzame beweging