Spannende wedstrijden bij het Greenweez Paris Major

Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Franse fans kunnen uitkijken naar een spannende wedstrijd bij het Greenweez Paris Major. Alix Collombon en Lorena Rufo zullen het opnemen tegen Bea Caldera en Ana Catarina Nogueira, die iedereen hebben verrast in de vorige ronde. De wedstrijd staat gepland voor vanavond om 20:00 uur en belooft een intens gevecht op de baan te worden.

De mannenwedstrijden bieden ook enkele boeiende confrontaties. Een van de meest verwachte wedstrijden is die tussen Sanyo/Momo en Sanz/Nieto. Het belooft een spannende strijd te worden tussen twee zeer bekwame paren. Een andere intrigerende wedstrijd wordt gespeeld tussen Bergamini/V.Ruiz en Tello/A.Ruiz. De verwachtingen zijn hoog gespannen wanneer deze paren strijden om een plek in de volgende ronde.

Uitzendschema

Om alle actie te volgen, stem af op de Canal+ groepskanalen in Frankrijk. Het uitzendschema voor de wedstrijden is als volgt:

Mannenwedstrijden:
– 13:00 uur: ACHTSTE FINALE 1 op CANAL+SPORT360 en PADEL+
– 15:00 uur: RONDE 2 VAN DE FINALS 360 op CANAL+SPORTXNUMX
– 22:00 uur: RONDE VAN 3 360 op CANAL+SPORTXNUMX (VERTRAAGD)

Vrouwenwedstrijden:
– 17:00 uur: RONDE 1 – RONDE 360 op CANAL+SPORTXNUMX
– 20:00 uur: RONDE 2 – RONDE 360 op CANAL+SPORTXNUMX

Het Greenweez Paris Major belooft een actievolle dag van padeltennis. Fans over de hele wereld kunnen spannende wedstrijden en intense competitie verwachten, terwijl spelers hun plek in de volgende rondes proberen veilig te stellen. Of je nu een fan bent van de vrouwenwedstrijden of graag de mannenconfrontaties wilt zien, dit toernooi garandeert opwinding.

Het Greenweez Paris Major staat garant voor een onvergetelijke dag van padeltennis. Met het Franse duo, Alix Collombon en Lorena Rufo, tegenover het verrassende duo Bea Caldera en Ana Catarina Nogueira, staat er veel op het spel. Daarnaast beloven de mannenwedstrijden met Sanyo/Momo vs Sanz/Nieto en Bergamini/V.Ruiz vs Tello/A.Ruiz intense gevechten op de baan. Zorg ervoor dat je afstemt op de Canal+ groepskanalen om alle live actie van het toernooi te volgen. Bereid je voor op een opmerkelijke dag van padeltennis bij het Greenweez Paris Major.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray roept op tot meer aandacht voor Zuid-Amerikaanse klei tennis
Jannik Sinner nadert Carlos Alcaraz in de ATP-ranglijst
Carlos Alcaraz: Een opkomende tennisster met hoge verwachtingen
Julien Seurin: Veranderingen in Partners en Ambities
Jasmine Paolini wint haar eerste WTA 1000-titel in Dubai