Spannende Padelwedstrijden in de Ronde van 16 in Doha

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Laten we naar de ronde van 16 in Doha gaan met enkele zeer goede wedstrijden in het verschiet, waaronder een Lebron / Galan vs Garrido / Yanguas die spectaculair belooft te worden!

Belangrijke Wedstrijden

Het is een galadag die we deze dinsdag in Qatar moeten bijwonen, omdat er zoveel grote posters zijn. We zullen in het bijzonder de revanche tussen Navarro / Gutiérrez en Esbri / Alonso volgen, de jonge Arroyo en Alonso die zullen proberen de 7e geplaatste Ruiz / Tello uit te schakelen, die zelfvertrouwen mist, maar ook Bela en Capra, die zullen proberen een eerste kwartfinale te halen tegen de taaie Pablo Cardona en Javi Ruiz. We verwachten ook een grote strijd tussen de paren 8 (Bergamini / Ruiz) en 9 (Nieto / Sanz), en natuurlijk deze 100% Spaanse clash die in de inleiding wordt genoemd: Lebron / Galan vs Garrido / Yanguas. Teleurstellend tegen Stupa / Di Nenno in Riyad, kunnen de Andalusiërs Miguel en Javi twijfel zaaien bij de rankingnummers?

Vrouwenwedstrijden

Bij de dames zullen we nog een revanche volgen, die tussen Castello / Jensen en Castello / Sirvent, maar ook de wedstrijd van de nieuwe paren: Triay / Fernandez vs Rufo / Martinez. Ortega en Virseda zullen ook een zeer hete wedstrijd hebben tegen Talavan en Rodriguez. Uiteindelijk zal er hoe dan ook een outsiders-koppel in de kwartfinales zijn, aangezien Sharifova en Carnicero, die gisteren ten onder gingen tegen de zesde geplaatste Araujo / Riera, vandaag het veertiende paar, Orsi / Lobo, zullen tegenkomen.

Products You May Like

Articles You May Like

Emma Raducanu bereikt eerste kwartfinale op gras bij Nottingham Open
Frans toernooi eindigt met gemengde resultaten voor de Franse delegatie
Racket Sports in France: Padel, Padel, and Pickleball
Spannende strijd op de “Franse dag” bij Betclic Premier Padel Bordeaux
Rafael Nadal en Carlos Alcaraz teamen op voor de Olympische Spelen in Parijs