Spannende Nieuwe Vrijetijdsbestemming komt naar Saint-Brieuc

Padel Nieuws

Het park zal worden ontwikkeld door de vastgoedgroep Bleu Mercure en zal de voormalige groothandelsmarkt Brezillet in Côtes-d’Armor in een ultramodern vrijetijdscentrum veranderen. Het doel is om een ruimte te bieden voor sportliefhebbers en de lokale bevolking om van verschillende activiteiten te genieten, waardoor dit multi-activiteitenpark een populaire bestemming in de regio wordt.

De oude groothandelsmarkt, die meer dan twee decennia verlaten was, zal nu een ontmoetingsplek worden voor sportliefhebbers. Het centrum biedt een scala aan activiteiten voor verschillende interesses en vaardigheidsniveaus. Een van de hoogtepunten is het klimgebied van 600m², met voldoende ruimte voor klimmers om hun vaardigheden te verbeteren en zichzelf uit te dagen. Daarnaast kunnen bezoekers zich onderdompelen in een interactieve quizruimte die is ontworpen als een tv-set, wat een unieke en boeiende ervaring biedt. Fitnessliefhebbers zullen ook niet teleurgesteld worden, het vrijetijdscentrum zal beschikken over een uitgebreide fitnessruimte uitgerust met ultramoderne apparatuur.

Padel: Een Opkomende Sport

Maar wat dacht je van padel? Wees gerust, deze opkomende sport in de regio Bretagne krijgt ook een plek in het vrijetijdscentrum. Er zullen acht padelbanen beschikbaar zijn, waarvan vijf binnen en drie buiten, zodat enthousiastelingen hun vaardigheden kunnen tonen. Gedreven spelers Gael Danic, een voormalig professioneel voetballer, en zijn vriend Francois Plouy, die samen de bekende club Breizh Padel vormen, gevestigd in Bruz in Ille-et-Vilaine, zullen een cruciale rol spelen bij de promotie van deze sport in de regio.

Naast de fantastische sportfaciliteiten zal het vrijetijdscentrum ook een bekende en gastvrije ruimte bieden voor bezoekers. De populaire “Bar des Sports” uit Rennes zal worden gerepliceerd in deze nieuwe locatie en biedt een vriendelijke omgeving waar bezoekers kunnen ontspannen, iets kunnen eten en van hun tijd in het centrum kunnen genieten. De goed ontworpen indeling van de ruimte zorgt ervoor dat bezoekers zich zowel op als buiten de sportfaciliteiten goed kunnen vermaken.

Een Opening Om Naar Uit Te Kijken

De opening van dit sport- en entertainmentcomplex staat gepland voor de zomer van 2024. Door de nabijheid van het centrum tot Saint-Brieuc en de toegankelijkheid, met ruime openingstijden zeven dagen per week, kan iedereen optimaal gebruik maken van de faciliteiten.

De transformatie van de voormalige groothandelsmarkt Brezillet naar een nieuw vrijetijdscentrum in Saint-Brieuc zal nieuw leven in de stad blazen. Van klimmuren tot interactieve quizruimtes en van padelbanen tot een gastvrije bar, het centrum bedient een breed scala aan interesses en belooft plezier en opwinding voor iedereen. Nu de aftelling naar de opening begint, kijken lokale bewoners en sportliefhebbers in de regio reikhalzend uit naar de komst van deze ultramoderne faciliteit.

Products You May Like

Articles You May Like

Preview van het Premier Padel-seizoen 2024
Carlos Alcaraz onthult resultaten van MRI-scan na blessure in Rio
Update van de niveautabel van padel 2024
Frans spelers schitteren op Premier Padel toernooi in Riyadh
Clément Geens: Van Tennis tot Padel