Spannende kwartfinales op het Ultimate Padel Tour toernooi in La Coruña

Padel Internationaal, Padel Nieuws

Products You May Like

De kwartfinales van het eerste Ultimate Padel Tour toernooi in La Coruña hebben fans op het puntje van hun stoel gehouden. Tot ieders verrassing hebben slechts twee van de eerste vier geplaatste spelers, Javi Leal en José Diestro, de volgende ronde bereikt. Ze toonden ongelofelijke vaardigheden door Teo Zapata en Enrique Goenaga te verslaan. Aan de andere kant maakten Javi Barahona en Javi Garcia een einde aan de droom van Tolito en Gonzalo Alfonso. De aankomende wedstrijd tussen Leal/Diestro en Barahona/Garcia belooft een opwindende confrontatie te worden.

Spannende halve finales

In het bovenste deel van het schema heeft het als 6e geplaatste duo, Ruiz/Cardona, zich door verschillende marathonwedstrijden heen gevochten. Ze zullen snel moeten herstellen om in topvorm te zijn voor de halve finales tegen Victor Mena en Fede Mouriño, het onverwachte duo dat het toernooi heeft verrast. Ondertussen hebben in de vrouwenafdeling de twee favoriete paren zich zonder al te veel moeite geplaatst voor de halve finales. Talavan/Rufo, de 3e geplaatste, kenden wat uitdagingen op vrijdag maar wisten toch door te gaan naar de volgende ronde. Het hoogtepunt van de dag was echter de indrukwekkende prestatie van Ksenia Sharifova en Lucia Martinez (TS6). Ze verrasten iedereen door Carolina Navarro en Marina Guinart (TS4) te verslaan.

Opwindende finale in het verschiet

De onverwachte overwinning van Sharifova en Martinez heeft een spannende wending gegeven aan de vrouwencompetitie, met intrigerende halve finale wedstrijden in het vooruitzicht. Kortom, de kwartfinales van het Ultimate Padel Tour toernooi hebben intense wedstrijden en verrassende resultaten opgeleverd. Naarmate het toernooi vordert richting de finales, zullen de overgebleven paren hun A-game moeten laten zien om een plek in de kampioenswedstrijd veilig te stellen. De toeschouwers kunnen zich verheugen op het zien van de beste padelspelers in de strijd om ultieme glorie. Blijf op de hoogte voor meer spannende actie uit La Coruña terwijl de reis om de eerste kampioenen van de Ultimate Padel Tour te kronen doorgaat.

Products You May Like

Articles You May Like

Ash Barty keert terug naar Wimbledon in 2022
De opkomst en ondergang van de blonde haartrend in de wereld van Padel
Wimbledon Wildcards 2024: Analyzing the Selections
Taylor Fritz bespreekt Novak Djokovic’s knieblessure
Dan Evans: Blessure zet zijn deelname aan Wimbledon en de Olympische Spelen op het spel