Spannende finales van Premier Padel Toernooi

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Voor eens zullen de finales van een toernooi Premier Padel plaatsvinden op een maandag, zelfs op een dinsdag in Frankrijk aangezien de finale van de dames om 00:30 uur Franse tijd begint. En voor dit ongebruikelijke schema zullen we ook recht hebben op een ongebruikelijke affiche, op zijn minst in deze fase van de competitie.

Spannende strijd

Inderdaad, de paren Triay / Fernandez (TS3) en Llaguno / Sainz (TS8) hebben elkaar al vijf keer ontmoet in 2024, maar nog nooit in de finale. En terecht, als Gemma en Claudia vandaag hun vierde finale van het seizoen zullen spelen, hebben Patty en Lucia al een tijdje niet meer deelgenomen aan een finale van een top toernooi (ze wonnen samen de FIP Platinum Sardegna in 2023, maar het is een “secundair” toernooi). Voor de twee vrouwen dateert het zelfs uit 2021!

Nieuwe sensatie?

Als Sainz en Llaguno zich ervan bewust zijn dat hun beste jaren achter hen liggen, hebben ze een unieke kans om een trofee van de Premier Padel te winnen. Echter, hun tegenstanders vanavond zijn hun grootste uitdaging, een paar tegen wie ze slechts één set hebben gewonnen en tien hebben verloren… Maar de jonge Claudia Fernandez heeft een echte kans om haar eerste titel in haar carrière te winnen, dus er zal ongetwijfeld wat druk op haar schouders liggen. En als we weten dat er aan de andere kant twee voormalige nummer 1’s staan, die samen 78 jaar oud zijn…

Je begreep het, als de finale onevenwichtig lijkt, zou het ons een nieuwe sensatie kunnen bieden in deze vrouwenwedstrijd die wordt gekenmerkt door verrassingen. Gelooft u erin?

Products You May Like

Articles You May Like

The Importance of Sportsmanship and Etiquette in Padel
Triay/Fernandez vs Llaguno/Sainz: Voorbeschouwing op de kwartfinales van het Premier Padel Italy Major
Andy Murray geconfronteerd met blessure voor Wimbledon
Taylor Fritz bespreekt Novak Djokovic’s knieblessure
De opkomst en ondergang van de blonde haartrend in de wereld van Padel