Spannende Finale van het Premier Padel Toernooi

Padel Nieuws

Products You May Like

Deze zaterdag zal de grote finale van het eerste toernooi van de Premier Padel plaatsvinden. In Saudi-Arabië hebben de spelers hun tassen achtergelaten voor deze belangrijke ontmoeting van het seizoen. Het waren de twee favoriete paren die zich unsurprisingly hebben gekwalificeerd voor de finale. Aan de ene kant zullen Ariana Sanchez en Paula Josemaria spelen en aan de andere kant het duo van het moment, Delfina Brea / Beatriz Gonzalez.

Mannen Finale: Coello / Tapia tegen Galan / Lebron

Bij de mannen zullen we Arturo Coello en Agustin Tapia zien tegen de nummer 1 van het circuit Alejandro Galan en Juan Lebron. “El Lobo en El Galantico” lijken weer in vorm te zijn gezien hun prestaties deze week. De twee Spanjaarden behaalden goede resultaten en speelden een kwaliteitsspel zoals ze dat kunnen. In hun halve finale wisten de twee vrienden de “super kids” met 6/2 – 4/6 – 6/1 te verslaan.

De ontmoeting vandaag zal echter geen gemakkelijke wandeling worden, aangezien ze te maken zullen krijgen met de formidabele Coello / Tapia, die alles zullen geven om de troon dit jaar te veroveren. Het belooft dus een echte clash of the titans te worden tijdens deze twee wedstrijden. De strijd begint om 17:00 uur met de vrouwenfinale, gevolgd door de mannen die de baan betreden.

Products You May Like

Articles You May Like

Belangrijke bewegingen in de FIP-ranglijsten
Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships
Rafael Nadal praat over zijn toekomst in de sport
De discussie over P2 in de wereld van Padel
Andy Murray worstelt in het grasseizoen