Spannende Finale in Brussel: Chingotto/Galan Verslaan Tapia/Coello

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Toeschouwers die aanwezig waren bij het Brussels Maritime Station konden getuige zijn van een zeer hoogstaande finale tussen Agustin Tapia / Arturo Coello en Alejandro Galan / Federico Chingotto. De nummers 1 van de wereld begonnen als favorieten voor deze wedstrijd, omdat ze de laatste – en enige – confrontatie tussen de twee teams hadden gewonnen.

Spanning in de wedstrijd

De serie van de wereld nummers 1 stopte echter in Brussel, toen ze geconfronteerd werden met het verbazingwekkende duo Chingotto / Galan, ook wel bekend als “Chingalan”. Dit duo behaalde hun allereerste titel samen, na slechts twee toernooien gespeeld te hebben, door Agustín Tapia en Arturo Coello te verslaan met 6/4 7(4) 6/2.

Opmerkelijke comeback

Na een sterke start van Chingotto/Galan lukte het Arturo Coello en Agustín Tapia om de wedstrijd weer spannend te maken, met zelfs een comeback in de tweede set. Uiteindelijk wisten Chingotto en Galan de beslissende set te winnen, waarmee ze de ongeslagen reeks van Coello/Tapia doorbraken en hun eerste titel in Brussel behaalden. Een onvergetelijke finale voor beide spelers.

Products You May Like

Articles You May Like

Roger Federer: Documentaire onthult relatie met Novak Djokovic
Bianca Andreescu: Een reis van Mentale Strijd naar Succes
Racket Sports in France: Padel, Padel, and Pickleball
Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships
Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships