Spannende dag van kwalificatie bij het Premier Padel Qatar Major

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Het programma voor de eerste dag van de kwalificaties van het Premier Padel Qatar Major is zojuist uitgebracht, en we merken op dat de acht Franse deelnemers in de herencategorie hard zullen moeten werken om vrijdag de hoofdtabel van de competitie te bereiken!

Allereerst zien we dat Manu Vives en Jérémy Scatena misschien de slechtst mogelijke eerste ronde hebben, aangezien ze het opnemen tegen Valentino Libaak en Leo Augsburger (TS8). De Argentijnen, teleurstellend in Riyadh en nu in de previas beland na vorig jaar deel uit te maken van de Top 20 van de WPT, zullen zeker de zaken recht willen zetten in Qatar…

Bastien Blanque en Dylan Guichard zullen zich moeten meten met de 4e geplaatste, bestaande uit Marcos Cordoba en Emiliano Iriart. Geen gemakkelijke loting, zelfs als de inwoner van Toulouse goede herinneringen heeft aan Emiliano Iriart, die hij versloeg op Roland-Garros met Adrien Maigret (Iriart speelde toen met Carlos Perez Cabeza).

Johan Bergeron en Max Moreau erven de altijd taaie Fran Ramirez en de jonge Henrique Barbosa. Opnieuw geen eenvoudig duel, maar toch haalbaarder op papier. Hetzelfde geldt voor Jerome Inzerillo en de Spanjaard Jose Roman Martinez Sanchis tegen het Spaans-Portugese duo Mouliaa / Araujo.

Daarentegen zullen Thomas Leygue en Ferran Insa (TS7) favorieten zijn tegen de Belg Clement Geens en de Italiaan Marco Cassetta.

Products You May Like

Articles You May Like

Rafael Nadal kiest ervoor Wimbledon over te slaan voor de Olympische Spelen in Parijs
Spannende strijd op de “Franse dag” bij Betclic Premier Padel Bordeaux
Maak een “par 4” op een lob in Padel: een zeldzame beweging
Rafael Nadal en Carlos Alcaraz teamen op voor de Olympische Spelen in Parijs
Frans toernooi eindigt met gemengde resultaten voor de Franse delegatie