Spannend P1000-toernooi bij Grenoble Tennis Club Padel

Padel Nieuws, Padel Toernooien, Padelclubs

Het comité Isère van de Grenoble Tennis Club Padel is verheugd de komende P1000-toernooi aan te kondigen, dat voor het eerst in de regio zal plaatsvinden. Met de sluitingsdatum voor inschrijvingen op vrijdag 29 september belooft het toernooi een spannende vertoning van talent en vaardigheden, vergezeld van diverse opwindende evenementen. Dit artikel verkent de details van het toernooi, benadrukt de betekenis ervan voor Isère en geeft inzicht in het voorlopige programma.

In samenwerking met Jean Lain Audi Grenoble zal het P1000-toernooi bij Grenoble Tennis Club Padel niet alleen hoogstaand padeltennis laten zien, maar ook dienen als de officiële inauguratie van de zeven nieuw aangelegde banen van de club. Deze spannende ontwikkeling draagt bij aan de anticipatie rondom het evenement en markeert een belangrijke mijlpaal voor de club. Aanwezigen kunnen de openingsceremonie van de nieuwe banen bijwonen op vrijdag 6 oktober, vanaf 18.00 uur – een gelegenheid die je niet mag missen!

Het toernooi begint op vrijdag 6 oktober, met de kwalificatiewedstrijden om 16.00 uur. Toeschouwers kunnen intens spel en felle concurrentie verwachten, terwijl spelers strijden voor een plek in het hoofdtoernooi. Op zaterdag 7 oktober beginnen de finalewedstrijden om 8.30 uur, waarmee het spannende vertoon van talent wordt voortgezet. De opwinding houdt daar niet op – er is een speciale toernooiavond gepland van 20.00 tot middernacht, wat entertainment en plezier belooft voor alle deelnemers. Op zondag 8 oktober starten de rangschikkingswedstrijden om 9.00 uur, gevolgd door de halve finales om 10.30 uur. Het toernooi bereikt zijn hoogtepunt met de zeer verwachte finalewedstrijd om 15.00 uur.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn om deel te nemen, is de inschrijvingsdeadline vastgesteld op vrijdag 29 september, om 23.59 uur. Om je in te schrijven, stuur je eenvoudigweg een e-mail naar loic.revol@grenoblepadel.fr en verzekert zo je plek in dit prestigieuze toernooi. Met een prijzenpot van €1200, inclusief extra prijzen, is er nog nooit zoveel op het spel gestaan. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om tegen toptalent te strijden en hun vaardigheden te tonen.

Kun je het toernooi niet persoonlijk bijwonen? Maak je geen zorgen! Padel MagTV zal de wedstrijden live streamen, zodat je een virtuele kijkervaring hebt. De links naar de livestreams zijn te vinden op 7 oktober voor het hoofdtoernooi en op 8 oktober voor de halve finales en de finale. Dit zorgt ervoor dat padeltennis-liefhebbers van overal de intense wedstrijden kunnen zien en hun favoriete spelers kunnen aanmoedigen.

Het comité Isère van de Grenoble Tennis Club Padel telt vol enthousiasme af naar het eerste P1000-toernooi in de regio. Met de steun van Jean Lain Audi Grenoble en de inauguratie van de nieuwe banen belooft dit evenement geschiedenis te schrijven.

Products You May Like

Articles You May Like

Rafael Na{‘u0301′}dal’s Komeback: Geloof in de Kracht van de Spaanse Tennislegende
Holger Rune’s Opkomst en de Impact van Boris Becker als Zijn Coach
Italië wint de Davis Cup na 47 jaar
Pierre Vincent en Arthur Hugounenq verbluffen bij het FIP RISE Bourg-en-Bresse toernooi
Controversies en spanningen tijdens Mexico Open