Spannend jaar verwacht voor de Provence-Alpes-Côte d’Azur League in 2024

Padel Nieuws, Padelclubs

Products You May Like

De Provence-Alpes-Côte d’Azur League maakt zich klaar voor een spannend jaar in 2024, terwijl het de tweede editie van zijn zeer populaire Circuit de Padel lanceert. Dit circuit, dat plaatsvindt van januari tot mei 2024, biedt deelnemers de mogelijkheid om waardevolle punten te verdienen en een plek te veroveren in de Masters Finals. Met een focus op zowel de U14- als de +55-leeftijdscategorie wil dit circuit de ontwikkeling van padel in de regio bevorderen.

Het Circuit de Padel is georganiseerd in de vorm van P100-stages en zal plaatsvinden bij verschillende clubs in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De vier beste paren in elke categorie, bepaald op basis van hun prestaties gedurende het circuit, verdienen een plek in de langverwachte Masters Finals. Het moet worden opgemerkt dat de top vier paren in de FFT-ranking in de U14- en +55-categorieën ook rechtstreeks gekwalificeerd zullen zijn voor de Finals.

Deelnemers kunnen een registratieformulier verkrijgen op de officiële website van de Ligue Provence-Alpes-Côte d’Azur, één maand voor het evenement. Het U14-circuit staat open voor alle spelers onder de 14 jaar, terwijl het +55-circuit individuen verwelkomt die zijn geboren in 1965 of eerder.

De Provence-Alpes-Côte d’Azur League heeft een eerlijke en transparante methode voor het berekenen van punten tijdens het Circuit de Padel geïmplementeerd. Punten worden toegekend op basis van het aantal verzamelde punten door paren in elke P100-stage. Naarmate het circuit vordert, zullen deze punten zich opstapelen, waardoor de kansen op kwalificatie voor de Masters Finals toenemen. Reguliere deelname aan verschillende stages speelt een cruciale rol bij het vergroten van de kansen om een plek in de Finals te bemachtigen.

Het U14-circuit gaat van start op zaterdag 13 januari bij TCM Vencois in Vence, Alpes-Maritimes. Het +55-circuit begint daarentegen op zondag 4 februari bij Monkey Padel in Pelissanne, Bouches-du-Rhône. Deze stages fungeren als katalysatoren voor de ontwikkeling van padel in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur en zullen in de toekomst belangrijke evenementen worden voor hun respectievelijke leeftijdscategorieën.

Deze circuits vertegenwoordigen slechts een klein gedeelte van de initiatieven die zijn uitgevoerd door de League Provence-Alpes-Côte d’Azur ter ondersteuning van de groei van padel. De League nodigt individuen van alle leeftijden, padel-enthousiastelingen, van harte uit om deel te nemen aan deze spannende fases en bij te dragen aan het maken van deze editie van het Circuit de Padel tot een ware viering van de sport in de regio. Het vooruitzicht naar de tweede editie van het Circuit de Padel in 2024 zorgt voor veel enthousiasme bij de Provence-Alpes-Côte d’Azur League. Met de focus op de U14- en +55-leeftijdscategorieën heeft dit circuit tot doel de ontwikkeling van padel in de regio te stimuleren. Deelnemers hebben de mogelijkheid om cruciale punten te verdienen gedurende het circuit en een plek te bemachtigen in de langverwachte Masters Finals. Of je nu een jonge speler bent of een doorgewinterde veteraan, mis deze kans niet om deel uit te maken van deze spannende viering van padel in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Products You May Like

Articles You May Like

Dan Evans: Blessure zet zijn deelname aan Wimbledon en de Olympische Spelen op het spel
Wimbledon Wildcards 2024: Analyzing the Selections
Jack Draper: De Nieuwe Britse Nummer 1 in Tennis
Andy Murray heeft spijt van uitkomen op Queen’s Club vanwege blessure
Paquito Navarro en Juan LeBron in actie op het Italy Major-toernooi