Spaanse Padel Sterren Paquito Navarro en Juan Lebron in Hoogste Goed

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

De moraal is weer hoog voor Paquito Navarro en Juan Lebron. Na een moeilijke start tegen Quilez/Bueno in Chili moesten de twee mannen zich herstellen tegen Jaime Muñoz en Javier Garcia. Dit is nu gebeurd, allemaal in een vredige sfeer.

Terwijl ze achterliepen in de tweede set (6/3, 2/3), raakten de Spanjaarden absoluut niet in paniek. Sterker nog, ze begonnen grappen te maken op de bank met hun coach Rodrigo Ovide. “El Lobo” zakt in zijn stoel en geeft toe dat hij niets meer herinnert: “Ik herinner me ook niets meer, man”. Paquito, nog steeds plagerig, spreekt tot de camera: “Kom op, zeg het, zeg het, zeg de zin tegen de camera, ik zie dat het je pijn deed en dat je het wilde zeggen, wees empathisch”. Ovide probeert orde te scheppen maar Navarro gaat door met zijn show. “Ik ga weg zodat je slecht over mij kunt praten, kom op, wees empathisch”, gaat hij verder met lachen in lachen uitbarstingen. “Waar je trots op kunt zijn, kampioen”, antwoordt LeBron. De video is te vinden op ons Youtube kanaal.

Uiteindelijk rekenden de Andalusiërs gemakkelijk af met Muñoz en Garcia (6/3, 6/4). Ze nemen het nu op tegen Alex Arroyo en Eduardo Alonso (TS11) voor een plaats in de halve finales.

Products You May Like

Articles You May Like

The Importance of Sportsmanship and Etiquette in Padel
Ash Barty keert terug naar Wimbledon in 2022
Novak Djokovic’s Participation at Wimbledon Uncertain
Analyse van gemiddeld aantal gespeelde punten per wedstrijd in padeltoernooien
Paquito Navarro en Juan LeBron in actie op het Italy Major-toernooi