Simon Boissé bereidt zich voor om de Franse Senior Plus team te leiden op het wereldkampioenschap

Interviews, Padel Nieuws

Products You May Like

Voor het eerst zal Simon Boissé (80e Fransman) de captain zijn van het Franse Senior Plus team in de Senior Plus Wereldkampioenschappen. Het team vertrekt morgen naar Alicante en bereidt zich voor op de wereldkampioenschappen die plaatsvinden van 15 tot 20 april.

Las Vegas in 2022 betekende de terugkeer van het Franse team naar de voorhoede, voor de Senior Plus categorie. Boissé kijkt terug op de ambities van het Franse team en de competitieve uitdagingen die ze zullen tegenkomen.

Boissé deelt zijn inzichten over de veranderingen in het team, zijn rol als captain en de doelen die ze nastreven. Hij is vastbesloten om de top vijf teams te betreden en droomt zelfs van een medaille of een finaleplek.

Boissé benadrukt het belang van ervaren spelers en het belang van teamwork. Hij is enthousiast over de mix van spelers in het team en hoopt op consistente prestaties van bepaalde spelers.

Boissé bespreekt de uitdagingen en kansen die het team te wachten staan in de aankomende competitie. Hij benadrukt het belang van strategie en het belang van steun van de tennisfederatie.

Boissé sluit af met optimisme voor de toekomst van het Franse Senior Plus team en kijkt uit naar het vervullen van zijn rol als captain op het wereldkampioenschap.

Products You May Like

Articles You May Like

Frans duo Guichard en Blanqué vechten moedig maar vallen kort in de Betclic Bordeaux Premier Padel P2
Alix Collombon eindigt de “Franse dag” in Bordeaux Premier Padel P2
Andy Murray geeft aan waar hij waarschijnlijk zijn carrière zal beëindigen
Spannende strijd op de “Franse dag” bij Betclic Premier Padel Bordeaux
De discussie over P2 in de wereld van Padel