Serena Williams en man kondigen de geboorte van hun tweede kind aan

Serena Williams, Tennis Nieuws, WTA

Serena Williams, de gerenommeerde 23-voudig Grand Slam-kampioen, is onlangs bevallen van haar tweede kind met haar man Alexis Ohanian. Het echtpaar is dolgelukkig om hun pasgeboren dochter te verwelkomen en heeft haar naam aan de wereld bekendgemaakt.

Williams kondigde haar zwangerschap voor het eerst aan tijdens het Met Gala in mei, en nu heeft haar man op Twitter de naam van hun dochter bevestigd. Alexis Ohanian, medeoprichter van Reddit, deelde hun geluk met de wereld en zei: “Welkom, Adira River Ohanian”. Hij uitte zijn dankbaarheid voor hun gezonde dochter en vrouw en noemde Adira de “GMOAT”, ofwel Greatest Mother of All Time.

Dit is niet het eerste kind van het stel; Williams beviel al van hun eerste dochter, Olympia, in 2017. Wat Olympia’s geboorte opmerkelijk maakt, is dat Williams destijds nog een actieve tennisser was. Sterker nog, ze was acht weken zwanger toen ze haar laatste Grand Slam-titel won op de Australian Open. Deze ongelooflijke prestatie toonde Williams’ vastberadenheid en kracht als atlete en nieuwe moeder.

Williams en Ohanian trouwden officieel twee maanden na Olympia’s geboorte in een weelderige huwelijksceremonie in New Orleans. Het evenement werd bijgewoond door veel prominente gasten, waaronder Beyoncé, Kim Kardashian en Anna Wintour. Het was een prachtige viering van liefde en markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk in het leven van het echtpaar.

Na nog eens zes jaar op de Women’s Tennis Association (WTA) tour heeft Williams besloten om zich terug te trekken uit het professionele tennis na de US Open van vorig jaar. Dit betekende een belangrijke verandering in haar carrière, omdat ze de wens uitte om andere aspecten van haar leven buiten de sport te verkennen. Williams speelde haar laatste competitieve wedstrijd op haar thuistoernooi, waar ze helaas verloor in de derde ronde.

Terwijl Serena met pensioen is gegaan van de WTA-tour, blijft haar oudere zus Venus Williams concurreren en zich voorbereiden op haar 24e US Open. Venus is een prominente figuur in het vrouwentennis en heeft gedurende haar carrière enorm veel succes behaald. Haar toewijding en veerkracht dienen als inspiratie voor aspirant-atleten over de hele wereld.

Serena Williams en Alexis Ohanian zijn blij om de komst van hun tweede kind, Adira River Ohanian, aan te kondigen. Deze vreugdevolle gebeurtenis markeert weer een mijlpaal in hun gezamenlijke reis als familie. Hoewel Serena afstand heeft genomen van het professionele tennis, zal haar invloed op de sport altijd worden herinnerd. Terwijl haar zus Venus blijft concurreren, leeft de Williams legacy voort en inspireert het generaties atleten om hun dromen op en buiten het veld na te streven.

Products You May Like

Articles You May Like

Update van de niveautabel van padel 2024
Nieuwe Sterren Opkomen: Een Overzicht van de Recente ATP Tour Evenementen
Alejandro Galan: De stijging van een padel talent
Carlos Alcaraz: Een Tegenslag bij de Rio Open
Andy Murray blijft optimistisch ondanks recente reeks nederlagen